Thursday, December 4, 2014

#mfna : Majlis Pertunangan Nadia & Faizul (30.11.2014)

Assalamualaikum.

Since ada lagi aura-aura majlis ni, nadia nak share la nadia punya engagement day pada hari Ahad, 30 November 2014. Sebenarnya tarikh ni ada 3 event which are:-

The Engagement
5th Anniversary
Faizul's Birthday


Rombongan pihak lelaki sampai pada tepat jam 11.00 pagi seperti yang dijanjikan..






Lepas tu, sesi beramah mesra dan perbincangan pun bermula. Masa ni nadia tengah busy make up..hehehe..




Selesai berdiskusi, nadia pun dipanggil keluar untuk sarung cincin..nervous gila tahu!




Selepas tu, apa lagi sesi bergambar la...hehe..
ibu dan bakal besannya.. ^_^


yang ini adik beradik faizul. yang tudung hitam tu pun bakal menantu mak faizul jugak..hehe


my dayang-dayang is so cantik! suka gila tengok diorang..
ada yang kawan sekolah nadia, ada yang kawan universiti dan ada yang kawan kerja..bila bergabung jadi cun-melecun! hehe..

thank you korang! 






gambar bawah ni family ayah's side..


ini pulak aunties and cousin sebelah ibu nadia..


ini dia Encik Faizul Husin, tunang kite. 



 sebelum diorang bergerak balik..


bila diorang nak gerak balik tu, nadia macam "eh si faizul tak nak jumpa aku ke?" dah la jumpa 2,3 kali setahun..dah datang jauh-jauh, tak nak la ambil gambar ke apa ke?" huhu..

lepas tu aunty nadia pergi cakap kat kakak faizul, so kitorang photoshoot sekejap kat tepi jalan..so, inilah hasilnya..hehe..



yang ini official photographer nadia merangkap adik nadia..si penangkap gambar yang cantik-cantik di atas..sumpah suka gila dengan artwork dia..bukan sebab dia adik nadia, tapi memang hasilnya sangat cantik..most of the pictures nadia tak edit pun..thank you bro! 

 okay, setakat ni dulu..nadia ada banyak lagi cerita nak share ni..preparation, kerja-kerja DIY (pelamin, doorgift, hantaran eh banyak la..)
*macam la orang nak tahu kan! hihi~

Lagi entry pertunangan.

#mfna : preparation (hantaran)
#mfna : preparation (mini pelamin)
#mfna : engagement preparation (goodie bag)
#mfna : engagement preparation (apparel & make up)

see you soon.
till to the next post!

okbai!



4 comments:

  1. alhamdulilah suadah menghampiri ke gerbng perkahwnan..
    satu langkah lg.. semoga semuanya berjln lancar..

    sweet

    ReplyDelete
  2. cantiknya.. tahniah nadia bila langsung nih..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. im shaa Allah tahun depan.. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...