Saturday, June 15, 2013

Lanjutan Tempahan Sampul Duit Raya 2013

Assalamualaikum...

SAMPUL DUIT RAYA 2014 sila klik link di bawah
sampul raya custom made 2014

since ramai yang tanya boleh tak order lagi sampul duit raya custom made walaupun tarikh order dah tutup, so nadia lanjutkan lagi tempoh untuk order...sampul custom made ni korang boleh letak gambar, nama, tema warna korang untuk hari raya tak lama lagi...

kat bawah ni details tentang sampul duit raya ni...


step untuk order :

1. pilih design sama ada design-design yang nadia dah buat sebelum ni atau bagitahu design macam mana korang nak, yang itu nanti kita discuss kat email...

2. pilih satu gambar korang yang nak letak kat sampul tu...attach sekali kat email...

3. decide nak tulis apa...contohnya : 'ikhlas daripada ....& keluarga' atau 'dengan ikatan tulus ikhlas daripada....' suka hati la nak letak pantun ke apa ke....

4. bagitahu tema warna korang...contohnya korang pilih design nadia tapi nak tukar daripada ungu ke warna hijau...then bagitahu la...

5. nak memudahkan proses, attach je gambar-gambar tu kat email...jadi senang nadia nak refer and tak ada misunderstanding nanti... ^_^

6. dan akhir sekali, email kat nadia : nadiaazira90@gmail.com

design nadia, korang boleh tengok kat link ni...



6 comments:

  1. bestnyeeee nadia... bisnesss! mesti masyukkk $$$$ hehe

    ReplyDelete
  2. Boleh tempah design sendiri ke... sms saya di 012-4838571

    ReplyDelete
  3. Masih available lg ke? boleh tak emel saya. berminat nih.. emel : fazdlie.uitm(a)gmail.com

    ReplyDelete
  4. wah menarik...next raya nak wat sampul raya ngan u pulaks la...boleh..
    Kay salam kenal...
    jom kita follow memfollow...

    ReplyDelete
  5. Salam sis. tolong check email . saya nak buat tempahan

    ReplyDelete
  6. salam sis, ada ambik tempahan x lg?? blh pm kt dyanza86@gmail.com

    ReplyDelete