Monday, May 20, 2013

tempahan sampul duit raya 2013

Assalamualaikum...


SAMPUL DUIT RAYA 2014 sila klik link di bawah
sampul raya custom made 2014

since ramai yang email dan tanya nadia mengenai sampul duit raya custom made yang korang boleh letak gambar sendiri, letak nama atau tulis apa-apa sesuka hati korang...so, nadia standardize kan description and price...korang boleh refer kat bawah ni...


untuk design, korang boleh refer link kat bawah ni :


so, korang boleh pilih la nak warna apa, design yang mana, nak tema macam mana...
yang ini pula hasil tahun lepas...


more information , boleh contact nadia through email or blog ni...
nadiaazira90@gmail.com

12 comments:

  1. wahh wahhhh business masyukk tuuu.. goodluck nadia! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you haz!
      cari duit utk final presentation nanti!
      hehee~

      Delete
  2. salam, tumpang tanya.. awk print kat mane ek? die memg boleh amek kuantiti min 30 ea??

    ReplyDelete
  3. Masih terima tempahan x

    ReplyDelete
  4. Check email nadia ye.. Dh email... Hope masih dibuka utk tempahan.. Hehe

    ReplyDelete