Friday, March 15, 2013

birthdate.

Assalamualaikum...

Entri penghargaan...hehe~
ucapan terima kasih kepada encik faizul sebab membuatkan hari lahir nadia pada 11 March 2013 hari tu jadi 'happy day' walaupun mula-mula tu dia tak ingat okay! 
setiap tahun pun dia memang ada je masalah bila sampai birthday nadia...
so, minimum expectation memang dah standby awal-awal sebab tak mahu sedih terlebih...




gambar di upload atas  dasar comel semata...
sumber : google

so, malam tu kitorang keluar, pergi Setia City Mall, Setia Alam...

and


thanks for Seoul Garden.

 hasil masakan

 hasil santapan

ini hasil abc campuran si faizul

thanks for Rest & Go.

kegemaran kami...
gambar dia je, nadia tak ada, tak mahu pun...huhu~

thanks for Bowling.




aksi-aksi first trial si faizul...nadia pun dah bertahun tak main bowling...
kat bawah ni, video ke longkang dan strike faizul!
.
.
.

thanks for movie.

ingatkan cerita action, rupanya cerita the rock jadi bapak dimana anaknya kena tangkap sebab dadah...kiranya, dianiaya oleh kawan sendiri la ni...
faizul siap cakap dengan slang peraknya, "the rock nangis! mana gayanya ni..." 
hahaha....

thanks for present.


cik kura dah ada kawan! yeay!!! :D

thank you awak!

thanks untuk hari yang simple but menggembirakan hari saya!
thanks menyambut hari tua saya!
sekian!
okbai!
^_~

9 comments:

  1. hihihi.. cute! happy belated birthdat nadia! seoul garden best erkk? ramai sebut.. ktne tu??

    ReplyDelete
  2. fadhila : thank you!!! best sbb boleh makan banyak2..hihi~ kita pergi kat setia city mall...paradigm mall,one utama pun ada...

    kita nak okay! insyallah~doa-doakan la... hehehe....

    ReplyDelete
  3. hepie bfday nadia.. wah makan sedap.moga pnjg usia dan dperluaskn rezeki. brjaya dunia akhirt..:)

    ReplyDelete
  4. soo sweet! happy belated nadia. seoul garden sgt sedap! huwaa *drooling

    ReplyDelete
  5. haz : thank you haz!~
    kan...nadia dah teingin lagi...huhu~

    ReplyDelete
  6. Happy Belated Birthday Cik Nadia! Semoga Dipanjangkan usia & bertambah rezeki~
    Baru nak membaca entry ni. Sorry lambat~ =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih wanie!
      xpe, awak ingat pun dah kira bersyukur sgt dah...hehe~

      Delete