Thursday, September 6, 2012

alahai adik!

Assalamualaikum...

Entry ni just tunjuk kat korang hasil kerja adik bongsu nadia, faiz. faiz ni memang minat sangat melukis daripada kecil lagi...daripada dulu lukisan yang dia seorang je yang faham...sekarang ni orang lain dah boleh faham sikitlah lukisan dia...hehe...

tapi yang nadia nak tunjuk ni, dia buat guna paint. kadang-kadang dia ada jugak guna software sketch up nadia...untunglah kan 9 tahun dah guna sketch up, nadia dulu paint pun tak tahu...


tu jelah nak share dengan korang...nadia tengah menghabiskan sisa-sisa cuti semester dengan menghabiskan kerja part time  dan freelance project nadia...nanti balik shah alam, tak payah fikir lagi dah... =)

okbai!

11 comments:

  1. wahhh.. kreatifnya ur bro. br 9 thn kot. budk2 len dok lukis gune tgn. dia lak tros guna paint n software. advance gituu. ada bakat nih! hihi

    ReplyDelete
  2. wahhh ! kretip... tp apkh mksd tersirat adik nadia ni? jepun dan malaysia?

    eh, part time projek tu utk kje degree nnt ke sbenarnye?

    ReplyDelete
  3. HAZ : dia memang minat sejak kecil...hehe...tu lar, nadia ajar2 sikit, dia terus explore sendiri...

    FADHILA : tu kira masa sebelum merdeka lar...hehe...tak lar, nadia part time jaga kedai kosmetik, then dia nak pindah, suruh nadia design kan utk kedai baru... =)

    ReplyDelete
  4. bila besar nanti mesti lg kreatifkan! ^^ bgs2 kakak dia ajarkan.. hee =)

    ReplyDelete
  5. kreatif.akak ni lukis mmg fail la.tak minat langsung lak tu..huhu

    ReplyDelete
  6. salam Nadia, budak2 sekarang semua dah advance...;-)

    ReplyDelete
  7. sandra : kan...makin lama makin advance tapi kalau positif kira okay lah... =)

    ReplyDelete
  8. liza : harap-harap dia berjaya di masa hadapan...hehe~

    ReplyDelete
  9. comel je adik Nadia lukis...teringat zmn kecik2 kite..kitaorng mmg suke lukis and kaler time kecik2 tau :)

    ReplyDelete
  10. ida/iena : yeke...samalah dgn adik nadia ni...hehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...