Saturday, August 11, 2012

yang ditunggu telah tiba...

Assalamualaikum...

Hari ni nadia nak kongsikan kegembiraan nadia...tentang apa? tentang projek raya nadia, custom made money packet... pihak printing tu dah pun poskan kepada nadia dan dah sampai 2 hari lepas...sangat teruja okay! yelah nak tengok hasil titik peluh kita sendiri kan...cehhh, berpeluh ke pun...hehehe...

jom tengok!


masa parcel ni sampai, nadia tak ada kat rumah...akibat ketidak sabaran, maka ayah nadia pun buka dulu...dia yang excited! hehehe...


yang ni, ibu nadia punya...awal-awal lagi nadia dah serahkan kepada tuannya...



dua design ni order daripada cousin nadia...juga dah diserahkan...lega rasanya bila tengok diorang suka, ...


yang ni pulak, aunty nadia kat sabah punya...nadia dah pos dah semalam...harap-harap sempat sampai dengan selamat sebelum raya...


ni pun aunty nadia punya...dia pun excited, siap cakap "tak sabarnya nak tunggu esok..." tak sabar tunggu nadia bagi kat dia...dan dia suka! alhamdulillah...


kad raya adik nadia...dapat je, dia terus tulis alamat dan bersedia untuk diposkan...tapi rasanya kuantiti kad raya ni terlebih...tak tahulah terlebih print agaknya...

List of Project!

1. projek raya I (money packet & kad raya) : done!

2. projek raya II (kuih raya & kek) : petang ni beli bahan-bahan...ada orang tempah...

3. projek raya III (cat rumah) : hari ahad baru start kot, nanti pergi pilih warna cat dengan ayah nadia...cat dapur dan bilik air...

4. projek ramadhan : dalam proses mengumpulkan baju-baju tu dan cari packaging yang sesuai...hari selasa nak serahkan kepada pertubuhan yang nadia pilih tu...

wahhh, macam projek juta-juta je kan...hehehe....at least, banyaklah aktiviti cuti semester nadia kali ni selain kerja part time kat kedai aunty nadia....

tu jelah nak share dengan korang...
okbai! =)





14 comments:

  1. wahhh nadia~~ coolnye!! semua buat sendri.. pandai btol la nadia nie.. jeles2~ hihi

    ReplyDelete
  2. wah byknya projek nadia!!! btw nadia nk buat kuih & kek apa?

    ReplyDelete
  3. haz : pandai tu taklah tapi minat...hehehe....

    ida/iena : projek kecil2an...hehehe...

    nadia buat biskut arab & cornflakes madu...kek marble & asam manis...

    kalau sempat ingat nak buat mashmallow or apam polka dot...tapi mcm xsempat je...huhuhu....

    ReplyDelete
  4. bgslah kalau minat... kalau haz ni memg ssh nk pupuk minat tu. hahha

    ReplyDelete
  5. Waah,nak buat jugak lah satu hari nanti.Hihi :D

    http://xiexiepinky.blogspot.com/2012/08/i-am-masscomers-semester-1.html

    ReplyDelete
  6. wahhhhh !besttnyeee nadiaaa.. projek sendiri ke uni py ??

    cool abess la sampul duit tu.. bce projek2 tu lagi la bertambah excited.syioknyeee

    ReplyDelete
  7. wanie : thank you! =)

    haz : lain org lain minatnya...haz minat ape?

    shafiqah : hehehe...

    zafirah : silakan, jgn lupa bagitahu nadia nanti!

    fadhilla : projek sendiri la...ni namanya org xreti duk diam...hehehe...

    ReplyDelete
  8. haz mint surf internet! gila internet. internetaholic! hahahha xD

    ReplyDelete
  9. wow... syok jg klu bt sampul sdiri kan,,, cantik...

    ReplyDelete
  10. wow!!bestnyer custom made...cyes cantik!!

    ReplyDelete
  11. haz : ade ea term tu? hehe~

    pn.sheila : syok,tp nadia buatkan org jela...hehe

    chu : bila nama dia custom, mst best kan!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...