Wednesday, August 1, 2012

sampul duit raya custom made!

Assalamualaikum...


SAMPUL DUIT RAYA 2014 sila klik link di bawah

Hari ni, nadia nak share lagi design sampul raya yang nadia dah buat...disebabkan ramai yang bertanyakan tentang sampul duit raya ni, nadia pun decide untuk cari printing service yang boleh buatkan untuk small volume...

dan Alhamdulillah, berjaya jugak cari...sekarang ni dalam proses untuk printing...kat bawah ni design-design yang nadia buat...






yang kat bawah ni pulak design kad raya untuk adik nadia...


nadia bukak order kepada korang-korang yang berminat untuk limited time sebab takut nanti tak sempat sampai sebelum raya...dan harga dia memang agak mahal berbanding sampul duit raya ready made sebab : 

*untuk kuantiti yang kecil, diorang guna teknik digital printing...

*untuk kuantiti yang banyak (1000 ++) baru harga dia jauh lebih murah sebab guna teknik offset printing...



so, sesiapa yang berminat boleh cantact nadia di fb, blog atau email...
nadiaazira90@gmail.com

13 comments:

  1. wah comelnya nadia design..kite suke yg kaler biru tu..tp design utk raya lg cantik & sesuai yg mcm nadia designkn utk adik anadialah..

    wah hebat...good luck luck dalam berbiznes ^_^

    ReplyDelete
  2. hehehe...customer nadia semua request yang comel2, nadia buatlah...

    thank you awak! =)

    ReplyDelete
  3. kreatifnyee

    dilla tak reti design2

    bagusla wat cmni ade potensi besar utk maju sbb jrg org wat ^^

    ReplyDelete
  4. ala, dilla pandai buat kartun gerak2...lagi hebat...hehehe...

    terima kasih!

    ReplyDelete
  5. boleh tak nak order?? huhu walaupun dah terang2 nampat close date 3 hb..mane tau kot nak terima lagi...huhuhu

    ReplyDelete
  6. tak boleh dah...
    orang printing dah close order awal2 lagi...

    insyAllah tahun depan nadia bukak order awal2 ye...

    sorry sangat2...

    ReplyDelete
  7. salam, nadia, boleh tahu nadia pakai apps apa buat design ni? cantek!

    ReplyDelete
  8. order bukak x???? kalau ada smpai bila???

    ReplyDelete
  9. order bukak x???? kalau ada smpai bila???

    ReplyDelete
  10. details boleh tengok kat sini...

    http://retrojingga.blogspot.com/2013/06/lanjutan-tempahan-sampul-duit-raya-2013.html?

    ReplyDelete
  11. Asslm..

    klu order 50pc brape ea...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...