Saturday, August 25, 2012

eid 2012

Assalamualaikum...

first of all, nak wish korang Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir dan batin...walaupun dah seminggu beraya...hehe...biasalah raya-raya ni mestilah sibuk sikit kan...ditambah pulak, 2 hari sebelum raya sampai lah raya ke-3 nadia kena muntah2 dan cirit-birit...

masa malam 1 hari raya tu nadia pergi hospital, doktor bagi injection supaya tak muntah dan doktor cakap kalau boleh, elakkan makan cili dan daging...sedih tau tak dapat makan ketupat dengan rendang ibu... petang tu nadia makan, tapi muntah balik...macam tu lah hari-hari berikutnya...makan, muntah walaupun dah pergi hospital...

2 hari lepas dah okay tapi pagi tadi (24.08.212) sakit balik...alahai nasib badan...ubat pun dah habis...facebook, twitter, blog semua dah lama tak bukak...dah lah, tak nak membebel panjang2, korang layan lar gambar pagi raya ye...


kami sekeluarga


ayah & ibu


kami adik-beradik


sesi bermaaf-maafan 



menjadi tradisi keluarga nadia, sebelum pergi rumah atuk nadia, kami akan ke rumah mak ngah nadia merangkap jiran sebelah rumah kami...hehehe~




nadia, ibu & mak ngah

tu jelah nak share dengan korang untuk kali ini...ada masa, nadia update lagi okay...
okbai! ^_~

p/s : doakan nadia cepat sembuh, tak larat dah keluar masuk bilik air...huhu~




9 comments:

  1. kte x pnh pkai sedondon oo.. tgk org len pkai mcm syiokk je kan.. hehe. selamat hari raya :D

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya nadia :)
    kciannye mlm rye kite x shat..msti sdewkan, owg semua blh mkn mcm2...kite blh tgk jew...hihihi...apepon jg dri k..

    ReplyDelete
  3. kesiannya nadia.. sakit sebab ape tu? macam teruk je.. haz doakan semoga nadia cepat sembuh yee.. >.<

    ReplyDelete
  4. fad : yeke, try lar...family kte mmg tiap2 tahun...hehe~

    syafiqah : slmt hari raya juga! =)

    twinz : slmt hari raya...tu la, nk kne suruh ibu wat lagi rendang ni...hehe~

    haz : tak tau, agak lar sbb tak baik2...thanks haz! =)

    ReplyDelete
  5. cantekkk laaaa. coklat ke maroon eh ?

    ReplyDelete
  6. cik nana : coklat + maroon...baju lelaki more to maroon...baju pmpn more to coklat... =)

    ReplyDelete
  7. kesiannya raya2 sakit...apa2 pn selamat hari raya Nadia!

    ReplyDelete
  8. ida / iena : tu lar...tp da sihat skrg ni...okay lar...alhamdulillah~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...