Thursday, August 9, 2012

bloggers day out!

Assalamualaikum...

hari ni nadia nak share dengan korang aktiviti yang membabitkan bloggers yang nadia join...ni kali kedua lah selepas attend event Fatin Suhana iaitu Islamic fashion show ...

kali ni nadia keluar dengan pembaca blog Ida & Iena Mansor...aktiviti yang kitorang lakukan ialah tengok wayang, kitorang tengok The Dark Knight Rises...best filem ni, antara filem korang wajib tengok sekarang ni...sebelum tu teman twins ni shopping kasut, nadia shopping sehelai baju je...hehe...

lepas habis je tengok filem tu kitorang terus ke Kenny Rogers untuk berbuka...nasib baik dah book awal-awal kalau tak, memang tak adalah table kosong...tu pun Ieqah & Eyesha tak ada kerusi sebab datang lambat...tapi Ieqah join jugak berbuka puasa, Eyesha tak join...nadia pun boleh tak jumpa dia hari tu....rugi-rugi...tak ada rezeki, nak buat macam mana...

okaylah, jom layan gambar...


sesi makan-makan...mulut nadia macam penuh je tu...hehehe...


nadia order quarter balinese chicken, sedap!


saja tayang lagi our meals...hihihi...


muffin yang terpaksa di bawa balik akibat perut dah full...huhu...


pavlova ni twins yang belanja...pavlova ni memang favourite diorang! sedap tapi nadia tak larat dah nak makan banyak2...perut nadia ni kena masuk ikut peringkat...hehehe....


nadia dengan Ida Mansor


yang ni Haz & Fadhila...kawan baru nadia... =)


ini Iena Mansor & Ieqah...nasib diorang ni kecik comel je, bolehlah share kerusi...hehehe....


yang kaler pink comel-comel tu goodies yang Ida & Iena bagi kat kitorang yang join...baik kan diorang! =)

lepas dah kenyang dan sebelum berangkat pulang, aktiviti wajib ialah bergambar! kalau nadia, memang wajib lar...memang bukan nadia lah kalau tak bergambar ni...hehehe...


all of us!


akhirnya nadia dapat jugak jumpa twins yang cantik ni...diorang bukan saja cantik tapi sangat friendly juga!


nadia & fadhila...fad ni student KUIS, sama dengan yuyu zulaikha... =)


nadia & haz...haz pulak rupenye student UiTM shah alam jugak...dah lama, baru nadia tahu...hehe~


kami bergambar dan terus bergambar tanpa menghiraukan orang sekeliling...hahaha...


the conclusion is nadia tersangatlah happy dapat jumpa bloggers ni...diorang semuanya friendly dan yang best nya nadia dapat kawan baru jugak selain Ida & Iena....harap dapat jumpa korang lagi next time! 

tu jelah nak share dengan korang...
okbai!

18 comments:

  1. wow...best..ada yg single lg x??? ahahaha

    ReplyDelete
  2. wow... seronoknyer bila iftar bersama bloger2 cun.... hehe

    fuhhh... makanannn pun sedap...

    ReplyDelete
  3. ok dah bace! next fadhilla pulak~ kekekke

    haz br prasan haz yg pling pendek! hahahha malu2~

    tulaa.. best sgt3 jumpe korang semua~ nanti jumpe lagi taw! especially yg dok satu U ni. hahaha xD

    ReplyDelete
  4. syak : yg tu aq tak sure, kena tanya tuan pny badan...

    Pn Sheila : memang seronok...hehehe

    Haz : kan, lps tu haz pulak... =)

    ReplyDelete
  5. whoaaa.. :D haha like like ! tp.. knp sy paling mmontel ?? knp ?? knp ?? haha

    mmg kalau boleh nak jumpe lagi laa.. ni first time join blogger event..

    sllu nak join xde transport plus segan tak kenal.. yg ni berani la sikit.heheheh

    ReplyDelete
  6. montel ke? xde la...stop asking knp?! hehehe...

    kan, next time kite hang out lagi okay!

    sme lar, selalu tu xde transport la, xde kwn pun ye jgk...hehehe...

    ReplyDelete
  7. hehehe. haz pn same ngn fadhila. first time join event mcm ni. hee.
    ckp nadia tu pn btol sgt2~ hihi

    ReplyDelete
  8. haz : hehehe...utk first time kire b'baloi la kan... =)

    ReplyDelete
  9. yayyyy bez!! entry fav kite ni..hehe <3 oh yg meals tu nampak sgt sedap! mcm nk makan lagi jek..kekekeke :p

    nanti kite jumpalah lagi..bez jumpa korang semua tau ^_~

    ReplyDelete
  10. singgah sini :)

    http://onetwothree-and4.blogspot.com/2012/07/13-perkara-yang-perlu-wanita-islam-jaga.html

    ReplyDelete
  11. ida/iena : hehe. thanks! kan..nadia pun rse nk mkn lg...hehehe...boleh aja dong! =)

    lily : terima kasih singgah...

    ReplyDelete
  12. babe...cantik kan twin blogger ieda & iena,super gojes

    ReplyDelete
  13. chu : really gorgeous, trust me! hehe~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...