Thursday, July 26, 2012

rezeki Ramadhan...

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, rezeki tak putus-putus bulan Ramadhan ni...selepas menang contest Ida & Iena Mansor tu, kali ni nadia menang giveaway pulak...giveaway dari Blog Nana...ala, yang kat entry ni, Blog Nana Giveaway : Free Manicure & Padicure Treatment...

tahu tak betapa sukanya nadia sekarang ni...hihihi...lepas ni bolehlah memanjakan kuku-kuku nadia yang tak pernah dimanja ni...hehehe...



terima kasih kat nana yang sudi pilih nadia sebagai winner okay! semoga murah rezeki awak~


tu jelah nak share...nadia nak berangan kejap...hihihi...
okbai!

5 comments:

  1. tahniah tahniah tahniah, nadia..
    betol betol..rezelki awak lahhh :D

    ReplyDelete
  2. wah.. bestnye dia dapat meng lagi.. tahniah awak! heheh ^^

    ReplyDelete
  3. farny : terima kasih...nadia suka gila okay!

    haz : awak pun menang brooch jugak kan...hehehe... =)

    ReplyDelete
  4. hikhik. aah. bernasib baik je tu.. rezeki kte kan.. >.<

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...