Wednesday, July 4, 2012

rainbow cake lagi!

Assalamualaikum....

Entry ni nadia tak nak taip panjang-panjang...nak ajak korang relax-relax sambil cuci mata tengok rainbow cake...huhu...nak bagitahu korang ni, nadia dah habis exam! hari ini saya bebas, bebas, bebas!!! hihihi...

jom layan gambar...







kali ni colour dia tak cantik sangat macam hari tu... salah blend warna...huhu...tapi yang ini nadia guna resepi marble cake...saja try and error, rasa lebih kurang je dengan resepi asal sebab rainbow cake ni yang pentingnya warna je kan...

nak resepi?


tu jelah nak share dengan korang kali ni...kalau dah cuba jangan lupa bagitahu nadia... =)
okbai!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...