Friday, July 27, 2012

koleksi raya awesome!

Assalamualaikum...

hari ni nak share dengan korang design-design baju raya yang cantik dan comel dan awesome dan semua lah...lets check it out!




















jovian mandagie

rambang mata kan...tapi nadia bukan nak beli pun...sebab dah tempah kat taylor awal-awal lagi...family nadia memang biasa tempah baju raya...jarang sangat beli ready made...so, bila tengok baju-baju kat atas ni rasa geram je... jenuh tahan nafsu shopping...hehe...mungkin next year nak beli ready made macam ni...

tapi most of them dah sold out...laris macam pisang goreng panas! harga pulak ada yang affordable ada yang mahal dan ada jugak memang mahal...contohnya, button my buttons, koleksi dia ada sampai RM950.00 sepasang tapi sold out jugak...kaya-kaya orang Malaysia ni kan...

kalau berkenan, silalah ke link yang kat atas tu...nadia bukan promoter berbayar tau, saja ajak korang cuci mata...hehehe...

tu jelah untuk kali ni...ada link baju raya comel-comel? share lar dengan nadia...
okbai!

8 comments:

  1. awesomenye! tapi tak afford nak beli sampai price camtu.. hehe..

    ReplyDelete
  2. kan, tapi yang mahal tu xde dlm gmbr, yg kt atas ni(BMB) rm450 n RM550 je...hehehe...

    ReplyDelete
  3. rajen btol ko update an...hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha, kalau dah duduk kat kedai ni apa lagi aku boleh buat selain online dan update blog...hehehe

    ReplyDelete
  5. haha..tp bju2 dia mang cantek lah...
    modern..aku suka..

    ReplyDelete
  6. kan...tapi baju aq dah ckup dah utk tahun ni...xdpt la nak memilih...hehehe

    ReplyDelete
  7. saya suka betul design calaqisya tu..x sabar nak tengok this weekend :) baju raya tak de lagi ni..huhu

    ReplyDelete
  8. yeke...wajib beli cepat2 once dia dah upload...hehe..kalau tak melepas!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...