Tuesday, July 31, 2012

kad raya dari rakan blogger!

Assalamualaikum...

selepas kenyang berbuka tadi, nadia nak tunjuk kad raya dari rakan blogger iaitu Pn.Sheila ...Alhamdulillah, tiap-tiap tahun dapat kad raya daripada blogger...tahun lepas dapat kad raya daripada Zuneta...

ini dia kad raya yang baru sampai semalam...


nice kan...ilustrasi rumah kampung! nadia memang suka rumah kampung ni.... =D




siap ada pesanan dan kata-kata nasihat lagi...first time baca kad raya dengan penuh isi dan makna mendalam...
terima kasih Pn. Sheila...

p/s : ibu nadia kata, tulisan Pn.Sheila ni cantik! =)


4 comments:

  1. untungnya,fira tak pernah pun dpt kad raya dari kwn blogger.sob3,,

    http://xiexiepinky.blogspot.com/2012/08/kelahiran-putera-ke-5-dalam-keluarga.html

    ReplyDelete
  2. fira kena rajin join segmen ke giveaway diorang...baru dapat... =)

    ReplyDelete
  3. hi,
    kita pun ade dapat dari pn Sheila...
    tahun nie dapat satu jek...


    nama kita pun nadia jgk...

    ReplyDelete
  4. samalah, nadia pun dapat satu je rasenye...hehehe...

    yeke? hai nadia! =D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...