Tuesday, July 24, 2012

header baru by Ida Mansor!

Assalamualaikum...

hari ni hari entry marathon....hehehe...sebab tak sabar nak share dengan korang header baru nadia... ingat tak contest saya nak juga! by Ida & Iena Mansor...kan nadia dapat no.2, selain daripada voucher Dressuana yang nadia dapat bag tu, nadia dapat header free!

So, inilah header tu, tak silap nadia, Ida yang design...nadia always get confused Ida dan Iena sebab diorang ni kan twin... =)



nadia dah pun guna header baru ni...sekarang tunggu another hadiah which is chiffon maxi skirt....best kan dapat hadiah! hehehe....

thank you to this gorgeous twin, Ida/Iena Mansor!
tu jelah...
okbai!

14 comments:

  1. sama2 huuu laju Nadia upload...thx Nadia..^_^

    ReplyDelete
  2. Sangat bez dpt hadiah.
    SUlu pernah mng beberapa contest..

    nak mng hadiah lg? http://igossiprizal.blogspot.com/2012/07/igive-pashmina-for-raya.html mudah je, create 1 pantun pasal raya

    ReplyDelete
  3. wahhh! cantiknye header dia~~ heheh
    kreatifkan ida nie.. ^^

    ReplyDelete
  4. tq!
    tu lar...kte yg untung kan haz dpt header free! hehe...

    ReplyDelete
  5. btol3! sangat2 setuju.. wee~ ^^

    ReplyDelete
  6. kreatif.. I tak reti sgt nak buat header.. :)

    ReplyDelete
  7. Untunglah ada org tlg buatkan... Comel header tu :)

    ReplyDelete
  8. wawa : kan, ida ni kreatif tau....

    khairul : hihi,terima kasih!

    ReplyDelete
  9. smart lah header...
    farny sangat lah jealous disitu...hikhikhik :')

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...