Tuesday, July 24, 2012

Harrods Tote bag Giveaway by Liza Razak

Assalamualaikum...

sekarang nadia tengah dalam mood gigih nak join giveaway...hihi~ kali ni giveaway by Liza Razak...Kak Liza ni agak famous dalam kalangan fashion blogger...nadia selalu skodeng blog Kak Liza tengok outfit dia & entry-entry dia pun ada banyak gambar-gambar awesome!                          


Harrods Tote bag Giveaway by Liza Razak

ini antara outfit yang nadia suka... ni part of the giveaway tau, bukan saja-saja letak gambar nadia... =)




korang nak join jugak giveaway ni, klik link kat bawah banner giveaway kat atas tadi okay!

tarikh tutup
10 Ogos 2012
10.00pm

tu jelah...
okbai!




15 comments:

  1. thank you for joining sis :)suka combination outfit sis ni..nampak vintage

    ReplyDelete
  2. you are welcome!
    me like vintage! thats why~
    hehehe... =)

    ReplyDelete
  3. cantiknyaaaa hadiah die!! bez2..btw cantik dress yg awak pakai tu..tmbh dgn belt mmg kene :)

    ReplyDelete
  4. kan...gold lagi...hehe...
    terima kasih... =)

    ReplyDelete
  5. nadia cantik ke bag cantik?
    hihihi~

    ReplyDelete
  6. sesuai outfit ni dengan bag vintage harrods tu.. :)

    ReplyDelete
  7. cantik la sis :) moga2 menang la ye..

    ReplyDelete
  8. insyaAllah...terima kasih... =)

    ReplyDelete
  9. nice outfit! love emmm..
    GOODLUCK :)
    blogwalking ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...