Monday, July 9, 2012

florida...eh,floria...

Assalamualiakum...

hai korang! nak story kat korang tentang floria putrajaya 2012...nadia pergi semalam dengan adik nadia 2 orang...actually adik nadia yang ambik kos photography tu yang nak pergi...so, nadia pun ikut jela...dulu nadia pernah pergi masa 2010 kalau tak silap...best jugak...cuci mata tengok bunga! ada juga sculpture, miniature dan macam-macam lagi lah...nadia sangat tertarik dengan miniature, cantik gila....tak percaya?tengok gambar kat bawah ni...



cantik kan...selain daripada miniature ni, ada juga sculpture yang cantik...nadia rasa nadia jumpa cik kura perempuan...hihi...




rasa macam alice in wonderland pulak...hehehe...

kalau dah namanya floria...mesti ada bunga kan...tapi kebanyakan gambar nadia ni semua close up kat bunga...sebab adik nadia snap semuanya macam tu....kita layan jela....






lepas tu, ada satu area tu kawasan yang berkaitan homestay putrajaya, nadia lupalah nama formal dia apa...tapi kat situ best, ada macam rumah kayu, ada iringan muzik tradisional...feeling2 kat kampung gitu!


boleh main congkak...


naik basikal pusing kampung...hehehe...


bagi itik makan...


lepas bagi itik makan, bersantai pulak...


haa, tu jelah nak share dengan korang...sebenarnya ada banyak gambar lagi tapi tak larat nak upload banyak-banyak...huhu...
okbai!



11 comments:

  1. bapak best!sumpah rugi tak pegi.dah ramai blogger wat entry ni.jeles maa.

    ReplyDelete
  2. kan....dah habs dah...
    pergi next year jela... =)

    ReplyDelete
  3. nice shoot..cantik pic tue semua

    ReplyDelete
  4. Salam,

    Kita singgah nak bagitahu awak menang contest kitaorng dapat nombor dua. Please send your detail kat kitaorng. Before send email please bace ni :

    http://aliltlebitofeverything.blogspot.com/

    maseh :)

    ReplyDelete
  5. wah..sangat chantek...
    jeles giler tak dapat gy.. :P
    anyway, farny ade wat entry pasal nadia taw..
    take a look taw :)

    ReplyDelete
  6. alaa..rugi tak pergi tahun ni..dah habis kan??

    ReplyDelete
  7. tak berkesempatan utk pergi..

    ReplyDelete
  8. jelez jugak x dpt pergi..rasanya dari umur 4 tahun lg dah cdg nak g sini, tapi dah besar2 pon masih belum berkesempatan..ahahahah

    ReplyDelete
  9. Farny : oh yeke, ok2, nanti nadia tengok! =)

    Liza : nadia tak pergi last year...takpe, next year ada lagi... =)

    man : next year pergi okay!

    syakir : kesian ko...tak pe tahun depan ada lagi!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...