Monday, July 23, 2012

Dressuana!

Assalamualaikum...

hari ni nadia nak share dengan korang satu online shop yang best ni iaitu Dressuana.com... nadia tahu pasal dressuana ni melalui contest Ida/Iena Mansor sebab dressuana ni one of the sponsor contest twin ni...

lupa nak bagitahu, nadia menang tempat ke-2 contest tu, salah satu hadiahnya ialah voucher dari dressuana bernilai rm30...


mula-mula tu nadia fikir mesti range harga dia dalam rm40++ macam kebanyakan online shop tapi tekaan silap sama sekali....baju-baju kat dressuana ni murah okay! oh ye, dressuana ni jual baju-baju dari korea yang selalu pre-order tu... tapi nadia rasa kat sini antara yang termurah berbanding online shop lain....

sekarang ni, Dressuana.com ada buat free shipping bila kita shopping banyak-banyak...


nadia dah pilih item untuk tebus voucher nadia tu...nadia pilih handbag ni...

sebenarnya, nadia pening nak pilih yang warna hitam ni atau warna wine red kat bawah ni...warna hitam sebab senang mix & match, warna merah ni sebab cantik!


akhirnya nadia pilih warna hitam atas dasar keperluan...sebab senang nak matchkan dengan baju pergi kelas nanti...lagipun nadia dah ada handbag warna merah...

nadia perasan satu perkara! nadia dah boleh fikir secara rasional bila bershopping! tak ikut nafsu lagi...yeay! kalau dulu, nadia shopping, shopping dan shopping! masalah besar tu....hehehe...

kak puteri, owner dressuana ni pun baik gila...bag ni harga dia RM35 je...murah kan...postage dia RM10... so, total ialah RM45...tolak voucher RM30, balance RM15....then, kak puteri kata, RM10 untuk postage hadiah daripada dressuana...RM5 tu duit raya untuk nadia...so, nadia tak payah bayar apa-apa! baik kan....seronok tau dapat handbag raya for free!

tu jelah nak share dengan korang...
okbai!

8 comments:

  1. wahhhh.. bestnyee dapat beg baru! ni yang haz jeles nie~~ heheheh xD

    ReplyDelete
  2. hehehe...tu lar, nadia punya seronok tak habis lagi ni...hihi.... =)

    ReplyDelete
  3. ala, awak pun boleh beli....
    tapi nadia dapat free!
    hihihi....

    ReplyDelete
  4. seronoknye dapat handbag! :))

    ReplyDelete
  5. kannn, nadia pun seronok! hehehe~

    ReplyDelete
  6. waaa...nak nak handbag merah tue..hewhewhew :D

    ReplyDelete
  7. farny : nadia tak dapat, awak pun tak boleh! hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...