Wednesday, July 25, 2012

akustika ramadhan...

Assalamualaikum...

Nadia nak bagitahu ni, nadia macam dah terpikat kat satu program kat tv3 iaitu..............macam kat tajuk entry lar...akustika ramadhan...


program ni setiap hari selasa, 11.00 malam sepanjang bulan Ramadhan...ada beberapa segmen selain temubual dengan personaliti jemputan...antara segmen-segmennya ialah tazkirah Ramadhan, usik-usik Ramadhan dan macam mana?...

oh ye, pengacara dia ialah Ustaz Zhafran Zainuldin...ustaz ni sempoi je...


untuk segmen 'tazkirah Ramadhan' dan 'macam mana' episod 1 ni, Ustaz Kazim Elias sebagai penceramah jemputan...ustaz favourite nadia ni...hehehe...


lepas tu adalah sesi temubual dengan artis....episod 1 ni ada Diana Amir, Tomok dan Rabbani...



segmen usik-usik Ramadhan pulak, Dato' Aziz Satar sebagai artis jemputan...seronok dengar pengalaman dia dulu-dulu...


ada jugak selingan persembahan akustik daripada Tomok dan Rabbani...lepas tu, Diana Amir ada buat turorial tudung ala-ala repunzel....


tu yang habis je program ni, nadia terus cuba style ni...tu yang jadi entry wordless wednesday tu...hehehe...
kenapa nadia suka sangat program ni? sebab semua ada, tazkirah, hiburan, pengajaran, soal jawab, tutorial pun ada...best kan!

so, siapa yang tengok program ni semalam? put your hands up! =)

tu jelah nak share dengan korang hari ni...
okbai! =)

2 comments:

  1. blum ade ksempatan lagi nk tgk cite nie....insyallah klu blh nk tgk gak..tv brpe ea...

    ReplyDelete
  2. tv3...nadia ade bg link tonton kat atas tu... =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...