Saturday, July 21, 2012

akhirnya...

Assalualaikum...

Setelah berbulan-bulan kita tunggu, akhirnya bulan yang kita tunggu datang lagi... seperti tahun lepas, nadia ada target and plan nadia sepanjang bulan puasa...sama ada urusan dunia atau akhirat...hehehe....nanti nadia share dalam entry akan datang okay...


dan lagi sekali, nadia nak advertise kan official poster untuk RAMADHAN PROJECT...entry yang lepas nadia nak cari members untuk join projek ni.... so, to all MUARian yang baca blog nadia ni, kalau ada baju-baju kurung atau baju melayu yang tak pakai tu, bolehlah bagi kat nadia supaya nadia boleh kumpulkan dan bagi kat pertubuhan yang nadia pilih ni....


tu jelah...i'm glad if ada sesiapa yang sudi spread out this charity project...
okbai!

p/s
jaga hati, jaga mulut, jaga nafsu.

2 comments:

  1. Salam Ramadhan Al-Mubarrak.. Selamat menunaikan ibadah puasa.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...