Friday, July 6, 2012

599.

Assalamualaikum...

hari ni nadia nak share dengan korang tentang follower nadia yang ke 599... kenapa 599? kenapa tak 600? sebab nadia suka nombor 9! dan paling tak bestnye, nadia kena ambil masa 9 bulan dari angka 499...bapak lama kan... nampak lar pemalasnya...huhu...


Follower bertuah nadia kali ni, nama dia ialah Jannatul Farhani binti Mohd. Jaafar atau farny... sedap kan nama dia... =) kat bawah ni description mengenai farny...




yang kat bawah ni pulak header dia...simple and just nice....


korang-korang, kalau senang pergi lar menziarah blog farny ni...farny pun ada join contest twin, ida n ina mansor tu tau....


tu jelah untuk hari ini...nadia excited tunggu family nadia datang ambil nadia esok ni... =)
okbai!





3 comments:

  1. eh...
    thanks, awak...
    sangat terharu plus teruja sangat..dapat pengiktirafan dari kawan blogger nie..
    cewahhhhh :)
    salam perkenalan :DD

    ReplyDelete
  2. salam...
    hye, nadia..
    thanks yep..
    tak sangka pulak farny jd follower yang ke 599..chantek angka tuh :)
    btw, SALAM PERKENALAN, okayh?? :DD

    ReplyDelete
  3. wslm....no biggie awak....
    salam, salam..... hehehe....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...