Tuesday, June 26, 2012

saya nak juga!

assalamualaikum...

tadi nadia blogwalking, tetiba ternampak satu contest cam best ni from ida & iena mansor...kalau korang yang suka ikuti perkembangan fesyen kat Malaysia ni korang mesti kenal diorang...famous tau kembar seiras ni! ni gambar diorang...


nak tau cara-cara nak join contest diorang ni? sila baca kat bawah ni...


meh nadia tolong mudahkan kerja korang...

like semua link kat bawah ni...

1. fan page 'The Life Of Mansor's Twins'

2. follow BLOG diorang... 'The Life Of Mansor's Twins'

3. Isikan sambungan ayat berikut : Saya rasa Blog ‘The Life Of Mansor’s Twin’.........

4. like sponsor diorang...


Butik Cho Mel

hadiahnya pulak memang menarik! thats why nadia nak join...hihihi~


JURI contest ni ialah :
MAK diorang! (sporting habis aunty!)

TARIKH TUTUP CONTEST :
07/07/2012

okay, sekarang tiba masa nadia pulak nak buat karangan...hehehe...

Saya rasa Blog ‘The Life Of Mansor’s Twin’ ni BEST sebab untuk blogger yang sukakan fashion macam nadia ni, blog yang macam ni lah jadi pilihan hati untuk dijadikan inspirasi... model yang mempunyai paras yang cantik dan pasangan kembar seiras menjadi bonus untuk mereka terus maju dalam bidang modelling dan membantu menjadikan blog mereka pilihan blogger2 lain...

Oh, mereka juga berhijab! So, sekarang bukan zaman orang boleh kutuk-kutuk perempuan berhijab ni kolot, tak boleh maju dan sebagainya...Dengan adanya dua orang gadis kembar yang aktif dalam bidang modelling ni, bolehlah jadi pembakar semangat gadis-gadis berhijab diluar sana untuk tampil yakin di hadapan orang ramai.

Blog ‘The Life Of Mansor’s Twin’ ini bukan bercerita tentang modelling semata, ada juga tips, aktiviti mereka dan perkongsian kisah hidup mereka....kepelbagaian inilah yang menarik minat pembaca macam nadia ni...yang baik kita ambil sebagai teladan, pengalaman pahit kita buat pengajaran...belajar dari pengalaman orang pun boleh menjadikan diri kita lebih matang...

itu jelah pandangan nadia, semoga awak! kembar yang comel ni terus maju dalam bidang yang diceburi dan sentiasa dalam redha Allah s.w.t. amin....

7 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...