Saturday, June 30, 2012

cerita setengah abad!

Assalamualaikum...

hari ini nadia nak qada' cerita yang dah berabad...huhu...tak adalah berabad pun, bulan februari je....nadia buat cupcake untuk adik nadia yang last, Faiz...dia risau je tak ada orang nak celebrate birthday dia...nadia pun buatlah chocolate cupcake untuk dia...oh ya, birthday dia yang ke-9 tahun pada 22 februari....decoration??? nadia main hentam je...buat sesama adik beradik, seronok walaupun tak adalah cantik mana....

jom enjoy the pitcures!


ni lah cupcake tu...topping dia nadia guna butter cream je...masa nak celebrate tu, aunty nadia bawak kek lain untuk Faiz, nadia ingat mesti cupcake nadia tak ada orang makan nanti...tapi, sangkaan meleset... budak-budak kawan adik nadia tu berebut nak pilih huruf apa....hehehe...suka nadia!


adik nadia, Faiz....akay, sekarang dah rindu kat budak gemuk ni....huhu...tak apa, lagi seminggu je nak balik muO! hihi....


sesi tiup-tiup lilin.....


tu jelah nak cerita kat korang...walaupun tak seberapa, yang penting meriah, semua orang happy...dan nadia, lagi happy sebab dapat buat adik nadia happy! hehehe...

sehingga berjumpa lagi di entry yang lain....
okbai!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...