Thursday, May 17, 2012

talk with IM Asyraf

assalamualaikum...

hai korang! just nak share experience nadia dan kawan nadia, syira pergi salah sebuah program anjuran Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media (Mass Comm).talk tu bertajuk TOLERANSI DALAM KOMUNIKASI pada hari selasa, 15/05/2012...

okay, disebabkan dari pagi sampai petang tu schedule nadia pack gila dari kul 9.00 pagi sampai 6.00 petang, so lepas kelas nadia terus gerak pergi Dewan Annex, sebelah Dewan Sri Budiman, UiTM Shah Alam...walaupun penat tetap kami gagahkan jugak...huhu...

kami pergi daftar awal dengan harapan dapat goodie bag sebab 100 orang yang awal je yang dapat...dan alhamdulillah dapat...yeay!!!

ni dia tajuk talk tu...kat stage...


masuk dewan, kita makan dulu sambil layan persembahan akustik daripada project three...budak mass comm jugak kot, suara diorang best!


lepas diorang habis buat persembahan, salah seorang line up tu ada bagi EP free...since masa dia bagi tu nadia kat sebelah dia je, apa lagi grab cepat-cepat lar...hehe...


lepas tu ada hijab fashion show inspired of Dian Pelangi, model-model dia semua muka anak mami...hehehe...


then, pukul 9.00 malam tibalah masa yang dinanti-nantikan, ketibaan Imam Muda Asyraf...first time tengok dia terus terkesima...kagum sekejap...puji lebih-lebih pun tak boleh, kita layan gambar je lah...gambar bawah ni, masa IM baru sampai, sampai-sampai terus tweet tau...oh ye, IM bawak isteri dengan anak lelaki dia...so sweet lah IM, takut kena ngorat dengan student...hehe...


IM tweet gambar kat bawah ni,nadia ambik gambar ni dari twitter IM... ada kitorang kat gambar ni, bangga sekejap! hahaha...nadia duduk sebelah abang cameraman tu...


semasa talk,


sesi soal jawab,


ramai jugak yang hadir malam tu, diorang target dalam 400 tapi yang datang lebih dari jangkaan...makanan dengan kerusi tak cukup...kira berjaya lah event diorang ni...tahniah! talk dia best, IM Asyraf best, banyak bagitahu cerita-cerita teladan sambil buat lawak...memang enjoy lah...just emcee diorang je annoying sikit, may be sebab excited jumpa IM kot...huhu...


okay, last but not least, KAMI!


*lepas balik dari talk tu, nadia paksa incik bopren pakai jubah dengan kopiah...hihi...pengaruh IM Asyraf...perkara baik, apa salahnya kan.=)
tu jelah nak cerita kat korang, we enjoyed the night!
okbai!

1 comment:

  1. owh IM Asyraf dtg sne gak~~
    uitm n9 pn ade heee..
    ramai jugak.. byk pic ambk jgk hehe =D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...