Saturday, May 12, 2012

pak li

assalamualaikum...

hai korang! kali ni nadia nak story kat korang tentang favourite restaurant nadia dan incik bopren, PAK LI KOPITIAM...dulu kitorang selalu pergi pak li kat dataran sunway kota damansara tapi tiba-tiba tutup pulak, so kitorang macam lost dah tak ada tempat favourite nak pergi...bila nadia study kat shah alam ni, tiba jumpa pak li, apa lagi setiap kali incik bopren datang sini, di situlah tempat kami...

akan tetapi, incik bopren dah lama tak datang, so kerinduan terhadap pak li semakin membuak-buak... #eh rindu pak li ke incik bopren ni???

semalam nadia dan kawan-kawan pergi lunch kat pak li selepas berhempas pulas duk siapkan space planning (assignment) seharian...so, inilah dia pak li...cantik kan, very calm...nadia suka environment macam ni...



menu favourite nadia golden fried rice and nasi ayam lemon...tapi hari tu nadia makan golden fried rice...banyak gila okay, penat nadia nak habiskan...


yang ni nasi ayam lemon, tiera punya...


ni air kitorang, teh cina ais, barli ais dan teh o ais limau...


oh lupa, kat pak li ada cake jugak, banyak jugak lar choice antaranya blueberry cheese cake...


sesi tayang muka happy dapat makan kat pak li...hehe~


ini syira a.k.a syerai!


ini tiera, muka masam tak dapat makanan lagi...hihihi~


tu jelah nak cerita kat korang...kalau ade masa pergi lah pak li...hehe...pak li ada kat seksyen 7 shah alam, dekat dengan restoran Hakim. lagi satu kat seksyen 18 shah alam, pasaraya Ole-Ole.yang lain nadia tak ingat kat mana...huhu~

okbai~


4 comments:

  1. saya budak baru belajar....tlg tunjuk ajar..haha :P

    ReplyDelete
  2. baru jugak...bertatih2...ehehk;p

    ReplyDelete
  3. correction. bukan dkt seksyen 15 pak li tu. dkt seksyen 18 ye.. hehehe

    ReplyDelete
  4. ops, silap plak...slalu confuse sek18 dgn 15..nway thanks bgtau! =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...