Friday, January 20, 2012

otak-otak place.

assalamualaikum...
hai korang! entry ni nadia nak review restaurant pulak...nadia pergi otak-otak place ni dah lama jugak tapi baru nak buat entry...hihihi...

otak-otak place ni terletak di LG311B, Lower Ground Floor, One Utama...kat area new wing...senang je nak cari, cari restoran yang ada basikal kat entrance dia...hehehe... nadia memang suka makan otak-otak so, masa tengah cari-cari tempat makan dalam OU tu, kitorang ternampak otak-otak place ni, so apa lagi......kita terjah! oh ye, kitorang tu, nadia dengan mr.bf lah...

ini cover menu dia, style kan...macam buku latihan sekolah...belakang dia siap ada rukun negara lagi tau...sangat mengimbau kenangan masa sekolah...sesuailah dengan tagline restoran ni, "food and memories you love..."


yang ini antara menu dia...kebanyakannya berasaskan otak-otak lah... menu dia ala-ala makanan malaysia, ada keropok lekor, asam laksa, roti bakar, keropok ikan,mi rojak, mi bandung muar pun ada...macam-macam lagi lah...korang boleh tengok menu dia KAT SINI...


hari tu nadia order steam otak-otak pao (RM 5.50) dan teh ais (RM3.40)...sementara tunggu tu, kat otak otak place ni ada sediakan permainan kad ala-ala happy family...excited nak main tapi malangnya nadia dah tak ingat macam mana nak main...so sad...



mr.bf pulak order nasi lemak special (RM14.90) dengan barli panas (RM2.90)...dia kata perut meragam...tapi makan kemain berselera...



lepas tu nadia order omega half boiled egg (RM2.90) tapi mr.bf ni nak jadi chef katanya, dia modified half boiled egg nadia jadi macam kat bawah ni...tapi sedap! hehehe...


ini gambar interior, nadia suka!


yang ini pulak, gambar nadia dengan mr.bf...wajib ada!


setakat ini, otak-otak place ada 4 branches, dekat One Utama, Tropicana City Mall, Suria KLCC dan Wisma CNI, Glenmarie Shah Alam. so, apa lagi... pergilah cuba...hehehe...

tu jelah nak cerita...
okbai! =)

4 comments:

  1. wah makan2 plak~ trus lapar je ngeee

    ReplyDelete
  2. sea_lavender : kan, sebenarnya nadia pun tengah lapar ni...huhuhu...

    ReplyDelete
  3. wow..nampak sedap..& banyak nyer amount makanan tue..kalo chu setapak tue bagi 2

    ReplyDelete
  4. chu majorflava : kan, thats why lah my half boiled eggs ada ayam...sebab mr.bf tak larat nak habiskan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...