Monday, January 16, 2012

ku ke udara lagi...

assalamualaikum...
hai korang!!!
wahhh, rindu gila blog ni...first of all, tajuk entry tu nadia main petik je...tak ada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang sudah meninggal dunia...sorry lah, nadia busy kemain prepare final project...lepas tu ada paper dan assignment yang perlu disiapkan...normal lah tu kan untuk seorang student...so, sekarang nadia dah start cuti, bolehlah mengaktifkan diri balik untuk blog ni...

sebenarnya banyak cerita nak share dengan korang tapi sebab tak ada masa kan...terpaksalah nadia simpan je cerita tu...huhuhu...
so, sebagai permulaan entry untuk 2012 ni, biarlah nadia recap balik cerita 2011 walaupun dah separuh bulan dah tinggalkan 2011...ah, lantak lah, nak cerita jugak!

januari 2011

nadia pergi pangkor dengan mr.bf, atun dan ajib, fiza dan lan...diorang ni kawan-kawan kitorang jugaklah...mr.bf kata masa pergi pangkor ni the best moment for him...dia katalah... =)


february 2011

bulan ni nadia pergi kuala kangsar pulak dengan atun lagi, fiza lagi dan yana...gigirl only...hehe...cik atun kita ni ajak jumpa kawan lama dia kat sana, nama dia azilah@cik yong...kuala kangsar best...thanks cik yong bawak kami jalan-jalan dan makan laksa kuala!


mac 2011

bulan kelahiran nadia...bulan ni jugak ada dinner ID Department yang bertemakan spectrum of colours...kitorang enjoy lar, mungkin sebab last semester kitorang kat UiTM tu kan...dan menang table terbaik juga...suka!


april 2011

bulan penting untuk nadia sepanjang perjalanan hidup nadia bergelar pelajar diploma Interior Architecture di UiTM Perak...nadia berjaya jugak present final project nadia semampunya...alhamdulillah...



mei 2011

for the first time, nadia ada di rumah pada hari ibu, so kami adik beradik decide untuk buat surprise untuk ibu...ibu happy, nadia 1000 kali happy...cerita pasal mother's day ada DI SINI...


june 2011

bulan untuk menggembirakan hati ayah pulak...kitorang buat suprise celebration untuk ayah pulak sempena hari bapa....baca cerita selanjutnya DI SINI...


julai 2011

bulan ni nadia gelarkan sebagai 'july with love' sebab mr.bf datang muar jumpa nadia...bila nadia kat muar, mana dapat jumpa kan...so, nadia happy lah...(full story) =)


ogos 2011

hari yang paling ditunggu setiap tahun iaitu hari rayalah! nadia suka sangat sebab dapat makan ketupat dengan rendang...favourite tuhhh...nak tengok gambar raya, klik sini...


september 2011

new chapter sebagai seorang pelajar degree pulak, nadia sambung degree di shah alam... so, awal-awal tu kitorang buat sesi menjelajah lah...(full story)


oktober 2011

bulan ni, nadia for the first time join event yang membabitkan blogger-blogger famous...nadia pergi fashion show dan jumpa gadis-gadis cantik, gila tak suka! ceritanya ada DI SINI...oh ya, bulan ni pun nadia konvo...akhirnya tercapai juga impian nak pakai jubah dan mortar board tu... =)


november 2011

bulan untuk mr.bf...birthday dia dan anniversary kami yang ke-2...alhamdulillah...gaduh-baik, ketawa-menangis, susah-senang, dah 2 tahun...harap-harap kekal hingga ke akhir hayat...amin...(full story) =)


disember 2011

bulan busy untuk nadia...tapi 31/12/2011 nadia sempat jadi pihak pengantin perempuan, wedding kakak tiera, roomate dan studiomate nadia tu...wedding tu kat klang...best jugak sesekali hantar pengantin ni...hehehe...nanti nadia cerita okay...


kalau nak cerita whole 2011 memang tak habislah...ni kira highlight jelah...so far, nadia boleh cakap 2011 adalah tahun yang happy untuk nadia...sebab banyak perkara happy berlaku tahun ni...nadia tak nak lah kira yang sedih-sedih tu...yang penting setiap tahun ada suka-duka dan bagi kita pengalaman supaya kita jadikan pengajaran dan mematangkan kita...tak gitu! hehehe...

okaylah, tu je nak cerita...
bye! =)

2 comments:

  1. yad'z : banyak jugak kenangan tak manis tapi tak mau ingat dah...hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...