Tuesday, November 22, 2011

tempat dating lagi kan dikenang~

assalamualaikum~
hai korang!
entry kali ni just nak share dengan korang tempat favourite nadia kat Ipoh. Dulu masa study kat Seri Iskandar, kat sini lar tempat favourite nadia dan mr.bf selalu dating. mr.bf yang kenalkan nadia tempat ni...itulah sebab terjadinya tajuk entry sedemikian rupa...hehehe...

pada nadia, tempat ni just a simple place with amazing view...kat dalam tasik tu, banyak ikan besar-besar yang korang boleh bagi makan, ada kura-kura...boleh naik bot juga untuk pergi ke seberang, ada tempat rekreasi...tak mahal pun, rm3 je kalau tak silap...sesuai sangat lar dengan nadia yang suka nature ni...tenang, indah dan mendamaikan...chewahhhh....

tempat itu ialah Taman Rekreasi Gunung Lang, Ipoh...nak tahu cantik ke tak? tengok ni...gambar ni gambar lama, nadia captured masa dating dulu...hihi...






so, hari tu after convocation, nadia stay kat Ipoh dengan family...nadia tak lepaskan peluang ajak family nadia pergi tempat ni dan nadia ada snap some pictures sebagai kenangan...moh ler layan~~~









apa lagi yang boleh buat hati nadia tenang selain dapat pergi mendekatkan diri dengan alam...tengok ciptaan Allah ni...subhanallah, cantik sangat...sekarang dah tak belajar kat Perak lagi, dah tak boleh pergi sana lagi...tunggu jela, ada rezeki dapat pergi lagi...

tu jelah nak share~
bye! =)

Sunday, November 20, 2011

Booth 22 : ID day 'DETIK'

assalamualaikum...
hai korang!!! agak lama nadia tak update blog ye sebab sibuk katenye + pc nadia rosak, tak boleh connect internet...so, after format dah okay dah! yeay!!!

sebagai merasmikan window baru nadia (chewwahhh), nadia nak ajak korang semua join event ni, ID Day 'DETIK' dekat FSPU, UiTM Shah Alam pada 26 November 2011, hari sabtu...


kenapa korang kena datang??? sebab nadia and friends akan bukak booth masa ID day tu nanti...kitorang akan menjual preloved items, ada buah-buahan dan kek...item yang lain still dalam perbincangan...will be update later on or korang tengok lar nanti on that day...oh ye, for preloved items, harga semua bawah rm 10 ye...yes bawah rm10 je!! so, korang yang berada di area Shah Alam tu, jom lar datang...okay, kat bawah ni flyer kitorang.... =)



tu jelah, hope korang boleh datang support nadia and friends!
bye! =)

Wednesday, November 2, 2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...