Wednesday, December 7, 2011

our second anniversary~

assalamualaikum...
hai korang! sudah terang lagi bersuluh, tengok tajuk entry pun dah tahu...mestilah nadia nak share dengan korang tentang anniversary nadia dengan mr.bf yang ke-2 tahun pada 30 November...to be honest, nadia tak pernah bercinta selama itu dan nadia tak pernah serius seperti ini...mungkin faktor umur kot...dan keserasian...

jomlah kita recall balik kenangan masa celebrate first anniversary dulu...kitorang celebrate dekat RESTORAN SUBAK, Bukit Lanjan...tempat tu best, nature and romantic...




untuk this second anniversary, disebabkan jatuh pada hari rabu, yang esoknya nadia ada submission, makanya nadia pilih untuk celebrate around shah alam je...kitorang pergi RESTORAN ZAM ZAM, seksyen 9, shah alam...kalau tahun lepas konsep dia nature, tahun ni konsep dia arabic...hehehe...

actually, anniversary kitorang jatuh pada hari lahir mr.bf...nadia yang decide untuk accept dia on his birthday, kira hadiah hari lahirlah...walaupun dia proposed tu dah lama...huhuhu...

okay, back to our celebration, nothing yang grand pun...just pergi makan, wish dan berterima kasih sesama sendiri kerana menjadi teman gelak ketawa, tepuk tampar, gaduh gusti dush-dush, marah, menangis meraung, mengadu nasib dan banyak lagi...huhuhu...

kat bawah ni makanan kitorang...nadia makan chicken mandy...


mr.bf pulak makan lamb mandy...tapi lepas makan tu dia sakit perut...kesian dia...perut dia memang sensitif...nadia belasah jugak daging kambing tu, tapi tak ada apa-apa pun...huhuhu


our desert, puding karamel...


our meals~


the interior~


ini nadia~


ini ialah buah hati pengarang jantung, intan payung saya... =)


ini hadiah dari mr.bf...thanks!


dan angry bird juga!!! thanks again~


kali ini mr.bf yang beria-ia tanya nak celebrate kat mana, lepas tu tiba-tiba hantar mesej, "orang dah beli hadiah!" nadia kurang excited sebab nadia tengah tak ada duit, nasib mr.bf ada rezeki sikit masa tu...huhuhu...last minit baru nadia cari restoran...nadia hutang hadiah, mr.bf tak kisah...ni yang sayang lebih ni... ^_~

Encik Faizul Husin,
kelebihan awak melengkapkan kekurangan saya...
kesabaran awak melunturkan kemarahan saya...
kejujuran awak meningkatkan kesetiaan saya...
pengorbanan awak mencairkan hati saya...
saya sayang awak dan saya harap awak ialah jodoh saya...
semoga Allah makbulkan doa saya...amin...



sorry lah entry feeling2 gitteewww...hehehe
tu jelah nak cerita kat korang...
bye! =)

6 comments:

  1. wah2 ~ selamat ulang tahun ye =)
    jaga hubungan dgn Allah dn jga hubungan dgn teman2.. moga Allah menjanjikan kamu berdua ke jinjang pelamin dan hingga akhir hayat serta ke syurga-Nya..Insya-Allah..
    sedap menu tu~~nak sedikit hehe =D

    ReplyDelete
  2. sea_lavender : terima kasih...
    alhamdulillah, makin lama makin masing2 cuba perbaiki diri ke arah yang lebuh baik dengan kerelaan sendiri...
    syukur sangat2...

    ReplyDelete
  3. pergh.....2nd annversary tp td bukan maen sdey x dpt gigi besi...kah3....

    ReplyDelete
  4. syak : itu memang lar...da comfirm2 tak dapat...yang ini back up...tak de lar frust menonggeng sangat...hihihi....

    ReplyDelete
  5. chu : hehehe, thank you chu...
    u lagi lar, dah tunang pun... =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...