Sunday, November 20, 2011

Booth 22 : ID day 'DETIK'

assalamualaikum...
hai korang!!! agak lama nadia tak update blog ye sebab sibuk katenye + pc nadia rosak, tak boleh connect internet...so, after format dah okay dah! yeay!!!

sebagai merasmikan window baru nadia (chewwahhh), nadia nak ajak korang semua join event ni, ID Day 'DETIK' dekat FSPU, UiTM Shah Alam pada 26 November 2011, hari sabtu...


kenapa korang kena datang??? sebab nadia and friends akan bukak booth masa ID day tu nanti...kitorang akan menjual preloved items, ada buah-buahan dan kek...item yang lain still dalam perbincangan...will be update later on or korang tengok lar nanti on that day...oh ye, for preloved items, harga semua bawah rm 10 ye...yes bawah rm10 je!! so, korang yang berada di area Shah Alam tu, jom lar datang...okay, kat bawah ni flyer kitorang.... =)



tu jelah, hope korang boleh datang support nadia and friends!
bye! =)

3 comments:

  1. berusaha okeh!!
    amık gambo kasteme bnyk banyak.
    ganbo yg menjual nya sekalı okeh.

    ReplyDelete
  2. itu pasti!
    hahaha...
    terima kasih pocket!

    ReplyDelete
  3. nice blog!, jom follow blog saya ni pulak jomwayangku.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...