Sunday, October 9, 2011

pyramid + the show!

assalamualaikum...
hai korang!!!
nak story dengan korang aktiviti nadia semalam... (sabtu 08/10/11) siang tu nadia keluar dengan mr.bf...pergi sunway pyramid je...dia ajak tengok movie tapi dia bangun lambat lepas tu mandi berjam-jam mengalahkan anak dara...pukul 3 lebih baru ambil nadia, memang tak lah nak tengok movie sebab malam tu nadia nak pergi Islamic Fashion Show...so, pergi makan dan jalan-jalan je...kitorang pergi makan kat popeye! makanan dia bolehlah...nadia suka ayam dia je...huhuhu...

yang ini super saver punya meal, rm4.99 je without drinks...


yang ini mr.bf punya makanan...dia tak happy sebab tak ada ayam lepas tu buat muka sedih...nadia pun bagi ayam nadia...ish! harga chicken rice ni rm 7.99 without drinks...


gambar ni nadia upload sebab mr.bf kemain suka lagi gambar ni...motif??? tak diketahui...huhuhu...


lepas makan, pergi jalan-jalan...lepas tu penat...berhenti dan duduk sekejap sambil snap gambar...itu perkara wajib!


lepas tu lapar balik...huhuhu...beli wafer pulak...makan sambil snap gambar lagi...tak ada kerja kan...


okay, balik tu terus bersiap-siap untuk pergi Islamic Fashion Show pulak...excited okay nak jumpa Fatin Suhana...nadia pergi dengan roomate nadia, Tiera...the event was okay lah...penyanyi jemputan dia Ikhwal dan Yassin...pengsan dengar Yassin nyanyi lagu nur kasih okay! feeling2 gitu...hehe...

ni outfits nadia malam tu...


nadia text FS bagitahu nak snap some pic after the show and dia kata okay tapi nanti bagitahu dia...tapi bila dah habis show, bateri telefon dia habis, tak boleh contact dia...so sad...tapi kitorang try cari dia...tengah cari-cari FS, jumpa Amirah Filzah blogger and freelance model yang comel tak hingat ni...so, cepat-cepat ajak dia snap pic...


okay, misi mencari si FS ni diteruskan tapi terserempak dengan Zainatun Adilah pulak, terus tahan dia untuk bergambar...Eyla ni emcee malam tu dan blogger jugak, mesti korang kenal kan...


masih tak jumpa FS lagi, masa mata melilau mencari kelibat FS, ada orang ajak bergambar, kitorang on je...hihi...last sekali, baru jumpa Fatin Suhana ni...dia sangat kecil dan comel dan cantik dan gorgeous okay! suka buat muka pelbagai ekspressi...orang cantik buat muka macam mana pun cantik...tengok gambar kat bawah ni, nadia kelihatan besar di situ ye...huhu...


FS kan suka camwhore, so nadia ajak dia camwhore tapi tiba-tiba ada orang baik hati nak tolong ambilkan gambar kitorang...terima kasih awak!


okay, dah puas hati jumpa FS, kitorang punya sesi bergambar sesama sendiri pulak...hehehe...oh, sebelum tu ada orang mintak permission nak ambil gambar kitorang, apa lagi...pose! hehehe...jom layan gambar nadia dengan Tiera pulak...






kemain banyak gambar lagi kan...so far, nadia dua kali happy sebab dapat jumpa mr.bf dan all these pretty girls malam tu...so, i'm enjoy and happy!

tu jelah nak share...
bye! =)

12 comments:

  1. waa..bestnya dpt pergi sana...
    dpt jumpa ramai orang cantik lak tu :)

    ReplyDelete
  2. @Bluewendy : hehehe...thank you!

    @Anis Adila Aris : kan...semua cantik2, nasib baik nadia perempuan...hehehe...

    ReplyDelete
  3. @sitinurizzati : comel kan...hehehe...

    ReplyDelete
  4. at last. fatin suhana. untung laa..

    ReplyDelete
  5. @aziatun ayub : hahaha...untung lar jugak...ngee~

    ReplyDelete
  6. awk ni gorges lah :) Hello, nice to know u!

    ReplyDelete
  7. @mimie chan : tak adalah sampai gorgeous...hehehe

    ReplyDelete
  8. waaaah.. haz br bce post ni.. bestnye dapt g sane jumpe FS! jeles ni. jeles ni. hahahha

    ReplyDelete
  9. haz : kan...rezeki dpt tiket free! hehehe....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...