Tuesday, October 18, 2011

last sunday...

assalamualaikum...
hai korang!!!
ahad lepas, nadia keluar dengan mr.bf, kakak dia dengan kawan nadia...plan asalnye kak intan (kakak mr.bf) ajak nadia teman dia pergi cari dress untuk dinner kat jalan TAR, tapi last minute mr.bf pun ikut jugak...kawan nadia, si syerai tu sekejap je join kitorang, sampai kat sogo, dia keluar dengan abang dan girlfriend abang dia...kira kitorang masing-masing ada orang ketiga lar ni...hehehe...

for the first time, nafsu shopping nadia tak seperti selalu...nadia beli dua barang je...telekung untuk travel tu, yang boleh lipat kecik-kecik tu dan necklace...actually, nadia teramatlah pelik dengan situasi ahad yang lalu...selalu kalau bab shopping je, mata bersinar-sinar bab mentari tapi hari tu...erm,something wrong with me??? huhuhu...

lepas kak intan dah dapat dress dia, kitorang masuk sogo jap, lepas tu gerak pergi sunway pyramid nak tengok real steel tapi tiket tinggal malam je...so, tak jadi, jalan-jalan lagi, tapi still tak beli apa-apa...kak intan je shopping...then pergi beli cupcakes dekat Apple One...cupcakes kat situ comel-comel...gerammm!!!!


dan packaging dia pun menarik...ni yang nak datang lagi ni...hehehe...


ingat tak nadia ada post entry wordless wednesday gambar cheese cake...ala, yang kat sini tu...so, inilah peluang nak tunaikan hasrat hati yang dah lama tertangguh tu...nadia ajak mereka makan kat secret recipe...tapi bila sampai, tak ambik cheese cake pun, ambil Apple Slice Cheese...kira ada jugaklah cheese tu...kak intan makan Carrot Slice...sedap dan ada cheese jugak...tekalah mana satu nadia punya??? =)


mr.bf makan Viatnamese Beef Noodles...


kak intan makan macaroni cheese...


nadia pulak makan chicken rice with satay...biasalah tekak melayu...dapat pulak satay kan...perghhh...favourite! nadia kalau makanan yang ada cheese ni untuk rasa bolehlah, kalau untuk satu hidangan tu, tak larat rasanya nak habiskan...pulak tu tak ada rasa pedas langsung...kalau order mesti tak habis...dah tahu sangat dah...


kalau keluar tak ambil gambar tak sah lah kan...bukan nadia lah kan...


lepas penat berjalan seharian tu, macam penat je nak balik shah alam, so nadia tidur rumah aunty nadia kat kota damansara...isnin pagi baru gerak balik shah alam...hehehe...

so, the conclusion is nadia happy keluar dengan adik-beradik ni...next time kita keluar lagi okay!

tu jelah...
bye! =)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...