Monday, October 31, 2011

a gift for ibu & ayah...

assalamualaikum...
hai korang...
entry ni tak nak cerita banyak...just nak bagi penghargaan untuk ibu & ayah nadia sebab sentiasa ada di sisi nadia sepanjang nadia belajar untuk mendapatkan diploma ni...so, ini untuk mereka...tunggu the next one lagi 2 tahun ye...insyallah...hehehe...

kat bawah ni gambar-gambar sekitar Istiadat Konvokesyen ke-75 UiTM Seri Iskandar Perak...

inilah dia Encik Sha'ari dan Puan Khairiah, tulang belakang nadia...


kami sekeluarga... =)






ratu kebaya!







konklusinya, nadia tersangatlah gembira...akhirnya dapat jugak pakai jubah dan topi tu...bila dah grad barulah feeling2 nyanyi lagu UiTM di hatiku...hehehe...oh ye, disebabkan budak2 ID ni sehati sejiwa katanya, kami sepakat memakai merah hitam di hari bahagia kami dan ternyata sepakat membawa berkat...*tetiba...nampaklah kami menyerlah dalam ramai-ramai graduan tu...dan tidak lupa juga pada yang bagi bunga, coklat, teddy bear, kad dan yang wish...terima kasih sangat-sangat...(macam bagi ucapan pulak)

tu jelah...
bye!

11 comments:

  1. awwwwww
    hot mama nihhh!
    sempoi la kome
    sedondon gitu
    awww

    merah menyala

    hehehe
    tahniah buat kamu dn kwn2 ye!!

    ReplyDelete
  2. congrats nadia~
    smoga sukses utk msa dpan yer~

    ReplyDelete
  3. korg mmg dah pakat pakai baju warna merah ke?????hahaha

    ReplyDelete
  4. @sandra azwan : wslm..thank you dear~

    @aimie amalina : hehehe...sedondon kan...terima kasih! =)

    @c i k a n a : terima kasih awak!c =)

    @naddy~ : thank you dear~

    @syakir rahman : a'ah lar...rasanya aku dah tulis dah kat atas tu...aishhhh.... =p

    ReplyDelete
  5. hey,, congrates my dear :) lawa2 je kan time convo tuh. ta saba k tgu my turn dkt tmpt yg sme ngn awak neh.. hehe

    ReplyDelete
  6. besttt yee grad!! I lambat lg. sobs. btw, U ook gorgeous in red! really :D

    ReplyDelete
  7. @ cekodok apple : thank you awak~

    @ Iela Fathila : thank you...i pun tak sabar nak tengok pic konvo u...hehehe....

    @ ZURAINI : tak pe, nanti grad jugak...ngee~ thanks! =)

    ReplyDelete
  8. Macam minat je nak buat kos i.d ni. susah tak ? ada subjek maths ke ? Huhu share lah info plsss.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...