Tuesday, October 4, 2011

dapat tiket free~yeayyy!!!

assalamualaikum...
hai korang...
just nak bagitahu nadia dapat tiket free daripada Fatin Suhana untuk pergi ke Islamic Fashion Show di Dewan Agong Tuanku Canselor, UiTM Shah Alam... its like a charity event, bergembira sambil beramal lah kiranya...


Ada fashion show, persembahan nasyid, penyanyi jemputannya, yassin...oh, there's some bazaar too...macam meriah je kan...info lanjut boleh tengok kat SINI...

macam mana nadia dapat tiket free??? nadia adalah 5 early commentators di entry FS yang cantik tak hingat ni...i am the second one! Actually, Fatin Suhana ni adalah antara orang terpenting yang organise this event, thats why dia boleh bagi tiket percuma...But, korang juga boleh attend this event...tiket tak mahal pun...

student : RM 10.00
public : RM 20.00


saja letak gambar FS sebab dia cantik...hehehe...
(gambar daripada blog FS dan google)



nadia kat shah alam ni banyak sangat aktiviti sampai bertindih-tindih...untuk bulan oktober ni je, every weekend ada program...this weekend ada program di Janda Baik under IDEAS (Interior Design/Architecture Student's Association) selama 3 hari 2 malam...tapi nadia tak pasti program tu wajib dan percuma atau kena bayar...huhuhu...sebab PTPTN tak masuk lagi okay! kalau program tu wajib, terpaksalah melupakan hasrat nak pergi fashion show tu dan melepaskan peluang jumpa cik Fatin Suhana ni...waaa...sedih!

tak apalah, biar masa menentukan...dua-dua event pun best, dua-dua pun favourite nadia..satu nature, satu fashion...tapi nadia tak suka bila harus memilih...itu kelemahan nadia...huhuhu...

okay lah...tu je lah untuk kali ini...
bye korang! =)

2 comments:

  1. pg ah tengok fatin suhana wei..rugi ah xpg tgk die...ukan sng nk jmp die..

    ReplyDelete
  2. @aziatun : masalahnya clash dengan program lain...hope program tu tak jadi or tangguh or pape jela...huhu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...