Tuesday, October 11, 2011

berangan is therapy you know...

assalamualaikum...
hai korang!!!

first, dah baca tajuk entry kan??? korang rasa fakta ke mitos ke apa??? bagi nadia, ada betulnya...sebab tu nadia praktik kan...

hari isnin (10/10/11) nadia pergi company tempat nadia practical dulu kat pelangi damansara sebab nak interview tentang office system...lepas interview, ada masa lagi, so kitorang pergi IKEA, tak sampai 5 minit dari office tu...kenapa IKEA? sebab kitorang tak ada duit, nak pergi mall lain, nanti nampak barang yang berkenan nanti geram je...macam cacing kepanasan...so, IKEA is the best place untuk cuci mata sambil berangan...

kenalah berangan, lepas tu pasang niat dan usaha...moga-moga satu hari nanti apa yang kita berangan tu jadi realiti...betul tak???

okaylah, jomlah mulakan sesi berangan kita...

DAY 1

berangan jadi orang kaya...macam ni lah orang kaya beristirehat kat rumah...style kan...hehehe...


kadang-kadang kawan datang melawat bertanya khabar, atau lebih tepat, bergosip! ini syahira syafei, tapi nadia panggil dia Syerai!


okay, Atire pulak datang, nama sebenar dia ialah Tiera Razak...tunjuk gambar pergi holiday and shopping dekat Milan..."untung lar..." Atire berkata di dalam hati...


bila kawan-kawan datang tak kan tak hidang apa-apa kan...masak lah apa yang patut...


oh, Atire tolong di dapur juga...rajin-rajin...


sesi makan-makan...nadia tak tahu mereka ni lesbo rupanya...hahaha...


lepas makan, basuh pinggan sendiri ye kawan-kawan...



DAY 2

siap-siap nak pergi rumah Syerai...


dah sampai apa lagi...sesi gosip diteruskan lagi...


Syerai tunjuk lampu besar gedabak dia...wow!lihatlah...


Atire pun duk melepak sekali di rumah syerai...haruslah boleh tambah gosip sekali...yes, kami ialah gossip girls!


macam biasa, kalau gossip kena ada makan-makan...


Syerai punya dining area sama tone dengan baju...


oh, sofa juga....untung lar...esok baju warna merah, tukar set sofa dan meja makan warna merah jugak....


okay, lepas makan, sambung gossip lagi...eh tak, ini slot rancangan WANITA HARI INI...Wardina Safiyah dengan Azizah Ariffin...ada rupa tak???


okay, lepas rancangan, ambil gambar sebagai kenangan....



sekian sahaja nadia merepek untuk hari ini...sehingga kita berjumpa di lain waktu...
okbai.

7 comments:

  1. hehhe,
    kuat sunggoh angan angan kamu yer :D

    ReplyDelete
  2. @pocket : huhu...hilangkan stress ptptn xmsuk lg...huuuu....

    @gojes : hehehe...kuat berangan kan...

    ReplyDelete
  3. gaya tngkp gambar yg cantek dan orgnyew pun cantek.. I love it..hahaha..betul2 berangan ni kdg2 terapi, kdg2 nyakitkan hati org len...yela, org yg tgh berangan ni bkn dengar lau kite panggil dy...XD..*sy la tu*..XD

    ReplyDelete
  4. @lady ainaa : exactly! bila syok berkhayal, orang panggil buat tak tahu je...hehehe

    ReplyDelete
  5. suka kat pix nadia..memang vintage & oldies..loike!!

    ReplyDelete
  6. @chu : me like it too!!! very the makcik-makcik kan??? hehehe....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...