Thursday, October 6, 2011

awak, its your turn!!!

assalamualaikum...
hai korang!!!
first of all, sorry for the title yang entah apa-apa tu...just nak say million thanks untuk this girl kerana mengisi angka 499 sebagai follower nadia setelah sekian lama menunggu...huhuhu...nampak sangat tak produktif...bukan apa, bulan lepas agak busy sebab masuk semester baru dan aktiviti yang padat...ini pun agak bernasib baik sebab nadia masih boleh curi masa buat entry baru sebab nadia dah bayangkan blog ni akan bersawang dan seperti rumah tinggal bila masuk semester ni...huhuhu...


okay lah, mari berkenalan dengan follower nadia yang seorang ni...nama dia HARYATI...umur, 23 tahun, tinggal di Melaka...blog atiey ni pulak banyak cerita mengenai sinopsis novel, kongsi resipi dan lain-lain...peminat novel ni...siapa yang mempunyai minat yang sama tu, bolehlah berkenalan dengan cik atiey ni...


oh ya, sorry lah kalau ada yang berkenan dengan cik atiey ni sebab dia dah berpunya ye...hehehe...okay, tu jelah info untuk follower nadia yang ke 499 ni...


korang yang ada masa terluang tu, jom jenguk bloh cik atiey ni...
eppy88afizatiey.blogspot.com

tu jelah...
bye! =)

6 comments:

  1. weee
    tahniah mncapai ke angka 499
    heeee

    ReplyDelete
  2. tq very much dear...malunyer..blog yg xseberapa...huhu...

    ReplyDelete
  3. mama cukup kan 500..
    hehee salam ziarah :)

    ReplyDelete
  4. @aimie amalina : hehehe...thank you...

    @lurve_atiey : welcome dear...

    @mama gee : thank you singgah mama....

    ReplyDelete
  5. uuu. pocket tak cukup pung 200 lg,
    heheh, nanti nanti lah tu.
    usahaaa!!

    ReplyDelete
  6. @pocket : pelan2 kayuh...
    yeay, usaha!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...