Tuesday, September 13, 2011

next step!

assalamualaikum...
hai korang!!!
amboi, kemain lama tak update blog ni...busy katanya...nadia dah proceed to next step which is daftar untuk degree pulak...alhamdulillah setakat ni berjalan lancar walaupun banyak perkara yang masih blur dan perlu dibuat...nadia sampai damansara hari sabtu, stay rumah aunty then ahad pagi tu dah gerak pergi shah alam dengan harapan dapatlah duduk kolej (hostel)...dan alhamdulillah dapat..

lupa nak bagitahu, masalah mr.bf tu selesai hari jumaat lepas, so nadia sangatlah lega ya...barulah semangat nak masuk degree kan...hehehe...akibat tragedi tu, nadia jadi tak semangat dan buat preparation last minute...padahnya, kena marah dengan ayah...hihihi...

ahad tu, tak ada aktiviti sangat...just sesi jejak kasih dengan coursemate dan kawan-kawan kat UiTM Perak dulu...sangat ramai ye...roomate part 1 sebelah bilik, roomate part 6 depan bilik nadia je..alahai kecilnya dunia kan...
isnin pulak pergi daftar dan dengar taklimat...lepas tu, pergi makan kat luar...seksyen berapa entah...seksyen 8 kot...petang sampai malam pulak sesi menjelajah seksyen 7, kat pusat komersial tu...

shah alam lagi adventure dari seri iskandar a.k.a SAHARA tu ye...bukit bukau dia lagi curam dan tinggi...begitu banyak tangga batu caves...boleh kurus ni...huhuhu...malam tu, mula-mula kitorang pergi masuk satu kedai makan ni tapi tak banyak menu so kitorang minum je...



lepas minum-minum, siri menjelajah diteruskan ke giant pulak...hehehe...beli barang sikit lepas tu pergi makan kat ayam penyet...nasib baik sedap...





dah kenyang, balik kolej lah, apa lagi...bila sampai kolej je, lapar balik...hehehe...kaki memang sakitlah...terkejut kaki... 4 bulan bersenang lenang, dah kena bekerja balik...huhuhu...otak pun sama, perlu dikerah lagi seperti dulu...kitorang just nervous nak berhadapan dengan lecturer kat sini, tak jumpa diorang lagi...harap-harap semuanya okay~

tu jelah nak cerita...
bye! =)

3 comments:

  1. Wow..ex-student UiTM Seri Iskandar. Maybe you had been visited my hometown. Seri Manjung :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...