Tuesday, September 27, 2011

expressionism...

assalamualikum...
hai korang!!!
hari tu nadia ada cakap pasal esquee project nadia tu kan, kat entry ni...mengenai express yourself in any medium...so, last monday, kitorang present dan inilah hasilnya...jom cuci mata...













banyak lagi sebenarnya tapi tak kan nak upload semua kan...yang mana satu nadia punya??? korang tekalah sendiri...bila masuk degree ni, nadia banyak belajar perkara baru...untuk esquee ni, ala-ala fine art, art and design punya task...next project pulak kena study satu alat elektrik atau apa-apalah dan kaji form, space, movement, function, measurement, design elements, information mengenai subject matter yang kita pilih tu...so tadi studio kitorang jadi bengkel elektronik pulak...semua duk pegang screwdriver bukak every component dalam alat yang kitorang pilih tu...

its really new for me, but i'm enjoyed it...pelik pun ada sebab nadia interior architecture kot, bukan mechanical engineering mahupun fine art...tapi nadia pasti at the end of the task, nadia akan faham kenapa nadia perlu buat semua ni...

okay, tu jelah nadia nak cerita...
till meet at the next entry...
bye! =)

7 comments:

  1. speechless tgk semua artwork ni tapi saya still x boleh teka yang mana satu awak punya.yang mana ek?? :)

    ReplyDelete
  2. kreatif dan berbakat...
    tak semua orang ada bakat seni.

    ReplyDelete
  3. liza razak : ala, segan nak bagitahu artwork kanak2 saya...hehehe...

    man : kan, nadia suka tapi bakat tu kurang so kena gilap lagi... =)

    ReplyDelete
  4. the 2nd from above. really artistic

    ReplyDelete
  5. j b r : that is the artwork from Iranian girl... =)

    ReplyDelete
  6. memang semuanya brilliant masterpiece..Chu suka sangat.

    ReplyDelete
  7. @CHU MAJORFLAVA : nadia pun suka... =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...