Wednesday, August 17, 2011

wordless wednesday #3



yes, she is girl and hijabers...
motif???

4 comments:

  1. dia lesbo's..
    tp dia tanya pendapat kamu kembali ..

    kalau dia lesbo's dia mesti just terus menerus describing what she'd do to u..

    so rasa pocket dia health concern nyer kawan. pasal tu dia tanya balik tu :D

    hijabers? hey kalau dah cinta tu,
    tiada batas penghalang beb:D

    ReplyDelete
  2. she just my friend in FB...
    dia tak tanya balik...dia say "u?" sebab nadia diam je...
    jangan nak cinta sangatlah...hahaha...
    kalau lelaki nadia tak adalah pelik...

    ini perempuan...

    hijabers...

    bulan puasa lagi...

    nuzul quran lagi...

    apakah???

    ReplyDelete
  3. omg! thats scary! uawak knal dia or randomly approved?

    ReplyDelete
  4. @zuraini : kan...sangat scary...nadia approved je...sebab kadang2 blogger yang add...tapi nadia approved jela sebab perempuan kan...tak adalah fikir panjang...huhuhu....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...