Thursday, August 25, 2011

tips shopping lagi : online shop!

.
assalamualaikum...
hi korang~
masih dalam mood shopping lagi...hehehe...kali ini nak share dengan korang online shop yang best...sekarang nadia jatuh cinta dengan thepoplook.com...nadia sangat suka how they serve their customer and service dia sangat superb...korang yang teringin nak pakai dress, maxi skirt, pallazo pants tu boleh tengok kat sini...even shea rasol and hanis zalikha pun shopping kat sini tau...tak percaya???




korang boleh check kat facebook poplook juga...album shea rasol dan album hanis zalikha...kenapa nadia kata service dia superb??? nadia ada send message kat bahagian customer service kat website dia sebab ada yang nadia tak faham dengan order flow dia, then dia reply dan terangkan very clearly...lepas tu, proses penghantaran dia pun cepat...order, buat payment hari ini, esok dah sampai...seronok tahu! but it depends on poslaju jugak...sebab poplook ni kat melaka, nadia kat muar...so, dekat je nak deliver kan...

nadia order dress kat bawah ni...dah sampai dah...tak sabar nak pakai okay!



another blogshop yang nadia suka ialah Girl Blog...yang ini untuk baju-baju korea lah...sebab apa nadia suka???sebab harga dia lebih murah dari online shop baju2 korea yang lain...contohnya baju kat bawah ni...


harga kat Girl Blog ni rm33, kat online shop lain dalam rm39-rm49...tapered pants rm26 je...cardigan rm20++...barang yang sama tapi lagi murah...nadia cakap murah sebab nadia dah survey dah...mostly barang dia adalah pre order tapi akan sampai ikut masa yang dijanjikan...so, jadilah favourite nadia...hehehe...

another blogshop yang nadia suka, eightdesign boutique, ala yang model dia maria elena tu...service dia pun cepat dan pantas...nadia order pallazo pants kat situ...tapi nadia punya dark grey...


tu jelah~
bye! =)

8 comments:

  1. saya pon suka the poplook...cantik gile !! tp selalu cepat sold out

    ReplyDelete
  2. ni bukan tips camana nak shopping,
    tp tips kat mana nak shopping!!

    daahh pocket terpergi situ n dok berkira kira wit nak bli satu seluar yg besor sebelah kakinya tu buleh masuk pinggang pocket :D

    laki pakai yang tu, nampak cam samurai tak?

    ReplyDelete
  3. senangkan shoping on9....sy pn suke..

    ReplyDelete
  4. okay! like lagi! .. hehe.. mot pun ske online shopping.. kalau malas nk kuar g belek2 baju kat kedai, siap cantik2 untuk kuar.. so duk umah ngadap laptop then tgk baju cantik2 beli je trus.. lepas wat payment esok or lusa trus dpt.. hahaha.. nadia.. thx sbb share link2 online shoping ni.. hehe.. pasni nk shopping..:)

    ReplyDelete
  5. @ Liza Razak : jatuh cinta dengan poplook... =)

    @ Pocket : nadia pun ada seluar camtu...macam ninja...belilah nanti kita boleh main lawan pedang...hahaha...

    @ niesa : senang...pilih je...hehehe...

    @ ZURAINI : klik je kat words Girl Blog tu...nadia dah link kan...

    @ cik mot : mot pun kaki shopping ye...hehehe...

    ReplyDelete
  6. gegel suka shoping smpai pengsan haha

    ReplyDelete
  7. @ sifu im : takkan awak tak pernah tgk boboy shopping sampai tak ingat dunia...hahaha...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...