Monday, August 22, 2011

siapa yang bertuah tu???

.
assalamualaikum...
hi korang!
first of all, thanks kat semua orang yang sudi join ::giveaway by retrojingga!::
luar jangkaan nadia...semua sekali ada 80 orang bloggers yang join...so, selepas tamat je GA pada pukul 11:59 pm semalam, nadia terus potong nombor2 yang nadia dah print out...konsep cabutan bertuah kekdahnye...hehehe...tapi 70-80 nadia tulis manual sebab printer buat hal pulak...


kan nadia cakap, konsep cabutan bertuah...gigih kan...nadia yang nervous tahu...



dan orang pertama yang bertuah...................................
(yang ini ibu nadia yang cabut...kepada pemenang, you should thanks to her...ngee~)


qienah : einah-contes.blogspot.com

orang kedua yang bertuah......................................
(adik nadia yang cabut nombor ni...)


YANA PINKY : d-luvers.blogspot.com

and last but not least...................................
(nadia yang cabut nombor ni.....)


cik amira hil : cikamirahil.blogspot.com

nombor pertama tu dapat hadiah pertama (glass pad) dan begitulah seterusnya...nadia dah siap packing hadiah korang tau, tinggal nak letak nama dan alamat je...


kepada cik pemenang, sila email nadia

1. nombor peserta
2. nama
3. alamat
4. nombor telefon

email nadia : nadiaazira90@gmail.com
lagi cepat korang bagi maklumat, lagi cepat nadia pos, lagi cepat korang dapat... =)

yang tak terpilih tu lagi sekali nadia nak say million thanks to you guys for your support...mungkin rezeki korang di GA yang lain...

tu jelah~
bye! =)

16 comments:

  1. wahh..congrats to all e' winners.. :p

    ReplyDelete
  2. tahniah tah niah,
    lenkali pocket kena join gak lah!!

    ReplyDelete
  3. alhmdulillah qienah brtuah.hihi..10q ye..qienah dh mail smue details td.:)

    _________________________
    I have added cool emoticons to this message.
    To see them go to http://x.exps.me?86fbcbfed752e3b41e4a8ccd212b1a10

    ReplyDelete
  4. @ adifatah ~ : lain kali cuba lagi okay~ =)
    @ SyUhAdA : awak juga, thanks for joining~ =)
    @ pocket : kenapa tak masuk??? boleh nadia bagi brooch bunga2 pakai kat baju melayu pagi raya nanti...haha
    @ qienah : nadia da reply... thank you... =)

    ReplyDelete
  5. waa......congratz to the winners!!next GA plz nadia..=p

    ReplyDelete
  6. @ Md. Ramos : tu lar...da melepas...hehehe

    @ CHU MAJORFLAVA : insyallah...after this being busy with raya and studies... =)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah . .
    rezeki cik kiah . .
    hehehe :)
    terima kasih ye nadiaazira . .

    cik kiah dah email details dah . .

    thank you dear :D

    ReplyDelete
  8. @ cik amira hil : nadia dah reply...thank you... =)

    ReplyDelete
  9. sm2..bt entry psl dpt adiah dr nadia..

    http://hepilife-einah.blogspot.com/2011/08/qienah-dapt-hadiah-dari-retrojingga.html

    ReplyDelete
  10. tahniah buat pemenang..nad tak menang..kui kui..:)

    ReplyDelete
  11. @qienah : nadia dah baca dah... =)
    @sha : thanks for joining...bukan rezeki awak...cuba lagi ok... =)
    @nor nadiah : next time try lagi ok... =)

    ReplyDelete
  12. Tidak bertuah. Tahniah kepada para pemenang! :D

    ReplyDelete
  13. @ AMG : next time cuba lagi ok...thanks for joining~ =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...