Wednesday, August 31, 2011

salam merdekaraya~

.
assalamualaikum...
hi korang!!!
agak lama nadia tak jenguk blog dan facebook...start hari sabtu minggu lepas, nadia terus busy buat preparation untuk raya...kemas rumah, buat kuih raya, shopping...hehehe....nak tidur pun curi-curi masa, inikan nak on pc...jauh sekali...sampai nak demam nadia dibuatnya sebab penat sangat...

so, hari ini ada sedikit masa terluang, nadia nak wish selamat hari raya aidilfitri dan selamat menyambut kemerdekaan Malaysia yang ke-54 kepada semua blogger...pendek kata salam merdeka raya untuk semua... =)

kat bawah ni ada beberapa gambar masa raya pertama...
jemput cuci matalah ye...






tu jelah nak share~
bye!

4 comments:

  1. bukan baju melayu johor gitu tak di tuck in ker dik?

    anyway selamat ari raya,
    pocket pun xleh nak online sangat raya nih :D adeh

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya pocket... =)

    kannn...busy bebeno...hehehe...

    should be tak payah tuck in...tapi my dad je yang suka tuck in...let him be...asalkan dia bahagia...hehehe...

    ReplyDelete
  3. gambar kat titi memang terbaik. nasib xde motor lalu time tu ;)

    ReplyDelete
  4. titi tu menghala ke kebun....nasib baik tak ada orang pergi kebun pagi2 raya...hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...