Sunday, August 7, 2011

pompa bensin dan jaslin puasa...

.
assalamualaikum...
hi korang!
siapa diorang untuk tajuk entry nadia ni...nama unik kan...okay, 2 nama ni ada kaitan dengan drama Ramadhan Terakhir yang on air untuk slot samarinda di TV3 sepanjang bulan ramadhan ni...kenapa jadi tajuk entry nadia???sebab nadia suka OST drama ni, Jangan Lupa Namaku,pompa bensin nilah yang nyanyi...adik nadia yang darjah 2 tu pun suka lagu dan drama ni tahu...hebat tak hebatlah kan...selalunya budak ni kalau boboi boy dia sukalah...tak tahu lagu tu??? dengar kat sini...diorang ni agak misteri sebab sampai sekarang tak mahu tonjolkan diri...so kat wall fb dia banyaklah yang meneka...tunggu jelah ye tak... =)

Jaslin Puasa pulak salah seorang pelakon drama ni,dia ni kalau tak silap finalis Hero Remaja...watak dia dalam drama ni, driver kepada keluarga hisham(Esma daniel) dan mazni(Fazlina Ahmad Daud)...driver nak handsome kan...hehehe...kenapa i suka encik driver ni???sebab dia botak! thats it! hahaha...nadia kan memang suka orang botak...hehehe...


okay, drama ni one of Radius One's product...jalan cerita yang menarik...sesuailah jadikan teladan bulan puasa ni kan...watak adik kak ogy, Fazlina Dato' Ahmad Daud memang superb...menjadi je...pelakon lain seperti esma daniel, tasha shila, eyka farhana dan lain-lain...nak tahu macam mana cerita ni, korang kena tengok sendirilah pada pukul 10.30 malam, selasa hingga khamis...nak baca sinopsis pergi kat page drama ni kat facebook ye...


tu jelah~
bye! =)

4 comments:

  1. zu pun ikut cite ni..hehe!! ooo...nadia suka org botak ye?? tapi tak semua laki melayu...nmpak sesuai berbotak kan?? setuju tak?? tapi driver lam cite ni...mmg hnsem...hehe...

    ReplyDelete
  2. @zuneta : yup, and setuju dengan zu...ada orang botak tak handsome but ada botak yang macam 'wow'! hehe...

    ReplyDelete
  3. hahaha.. cakap pasal botak tetibe teringat cite juvana pulak.. hehee... btw.. layan jugak cite tu.. tapi.. geramm ouh tengok isteri die tu.. uishh.. menyirap tengok muke die.. kenape tah.. hahaa

    ReplyDelete
  4. yadz : bila u emo tu maknanya memang baguslah lakonan dia tu...hehehe....nadia pun geram...hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...