Thursday, August 18, 2011

Malaysian Hijabers Community

.
assalamualaikum...
hi korang!
nadia nak bagitahu korang tentang satu group yang agak menarik ni...macam kat tajuk tu lar...hehehe...group ni khas untuk hijabers kat Malaysia ni...group ni baru je lagi di tubuhkan pada bulan yang mulia ni, Ramadhan al-Mubarak...

yang ini logo dia...


yang ini profile pic untuk page dia...(saja upload sebab cantik~)


group ini akan organise some events untuk group members sambil merapatkan silaturahim sesama members...


cool kan upcoming event diorang...nadia dah pun jadi one of member untuk group ni...for more info, just visit this blog, malaysianhijaberscommunity.blogspot.com and like this page, Malaysian Hijabers Community and automatically you will be a part of this community...

jom lar join ramai-ramai!
tu jelah~
bye! =)

16 comments:

  1. wah...bgus ni...suka2...thanks info..

    ReplyDelete
  2. @zuneta : join lar...macam best je kan... =)

    ReplyDelete
  3. eh mcm seronok, b4 ni aku tw indon je.. ^^

    ReplyDelete
  4. @saina : this one baru buat...join lar... =)

    ReplyDelete
  5. wah, mcm best je. insyaallah join:)

    ReplyDelete
  6. @syura shii : mari join reramai~ =)

    ReplyDelete
  7. TQ utk informasi ni. ;) nk join la!

    ReplyDelete
  8. @syue : silakan join...spread the good things... =)

    ReplyDelete
  9. @farra arisha : you are so true... =)

    ReplyDelete
  10. err.. pocket pun buleh join ker tak?
    dan kalau join..kena pakai tudung gak ker..
    (Sila penampar lelaki getik tak kena tempat ini)

    dah gi dah situ,
    mouse dah jadi gadis ber posing sakan dah.. camana naktekan nih..

    anyway suka. harap banyak tips lagi gambar..

    ReplyDelete
  11. @pocket : boleh je dengan syarat, tukar jantina dan berhijab...senang je kan... =)

    mungkin boleh baling mouse tu ke dinding...

    nadia suka jua~

    ReplyDelete
  12. thanks for sharing..saya pon nak join jugak :)

    ReplyDelete
  13. @liza razak : mari join kak liza! =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...