Saturday, August 20, 2011

list of contestants :: giveaway by retrojingga! ::

.
assalamualaikum...
hi korang!
entry ni adalah senarai blogger yang join giveaway by retrojingga!


mana yang tertinggal tu silalah beritahu nadia ye...sambil tunggu dateline ni, korang bolehlah blogwalking dan beramah mesra dengan peserta lain... =)

01. Aziatun Ayub
02. misZiSya
03. Miera Egoiz
04. Still alive
05. Tajudin Rahmat
06. aten's worLd
07. fiQ'Ra
08. rose_putih
09. miezah
10. starheart
11. piccione blu
12. cikshaz
13. miraedo92
14. lalalulu1457
15. YANA PINKY
16. syura shii
17. نور افيره...
18. miranawi
19. Aishah S.H
20. fara anak abah
21. Joel Leslie
22. ♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥
23. Nida
24. kaseh suchi
25. tiefazatie
26. izzah azhar
27. ~sHaR!Na~
28. MAISHARAH
29. syieda_joy
30. nurulanatimahirah
31. Sha
32. ♥♫♥kek cokelat♥♫♥
33. Fadzillah Kamarudin
34. cik amira hil
35. abazilah
36. azelyusoff
37. awin wiwin
38. nisa nabilah
39. nenEk SyAnie
40. piko
41. GoJeS
42. 'IzzatyKhairuddin' ツ
43. Fara
44. lieyana
45. Mama Ishazah
46. Syaaaaa
47. Cik Iera Ziera
48. Cik Rose Cute
49. vanillagirls
50. QUEENPINK
51. AzahraGamalAbdulNasir
52. purplekyu^_^
53. A'G
54. A Little Girl
55. FarhanahAdzlan
56. emy adila
57. AMG
58. ♥♥azatiesayang ♥♥
59. Nur Amalina Ahmad
60. SyUhAdA
61. haiza aryani ilyas
62. Darling Ninie @ Mama Comel
63. nurul nabila bt medan
64. Nana
65. Lelord
66. wanyymisslady
67. nadiah
68. ainie yusof
69. cik ziqa
70. adifatah ~
71. mi$$ oZja
72. aisyah
73. Qienah
74. cik syuhada
75. sHieRa @ cRa
76. pyqa
77. IntaNBerliaN
78. fiezahkecik
79. seputihsalju
80. nanakimie
81. are you next???


korang check nama korang if tersalah eja or tersalah link ke. kalau ada, inform nadia okay...list ni nadia akan update lagi sebelum tarikh tutup 21/08/2011 , 11:59pm...

yang mana belum join tu, silalah...KLIK SINI...ada masa lagi ni...mana tahu rezeki saat akhir... =)

tu jelah~
bye! =)

4 comments:

  1. thanx nadia..wlaupun tak msuk list top 10 tp 1st name tuk top 20.haha.kenapa link sy warna merah eh??

    ReplyDelete
  2. yeah...kami ke 41..gud luck sume..tq cik nadia;)

    ReplyDelete
  3. @piccione blu : memang semua warna merah...kalau awak dah click may be dia tukar warna hijau...depends nadia punya setup link tu...hehehe...nadia pun tak sure...

    @aziatun ayub : mungkin the lucky one~ siapa tahu... =)

    @gojes : you are welcome! =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...