Friday, August 12, 2011

lagu raya favourite!

.
assalamualaikum...
hi korang!
entry ni simple dan nak ajak korang share jugak lagu raya favourite korang...

sebenarnya nadia suka semua lagu raya especially yang dulu-dulu...kalau bukan raya pun nadia selalu dengar...hobi...hehehe...semua lagu raya sedap tapi ada beberapa lagu yang kalau nadia dengar banyak kali pun tak apa...tak jemu pun...jom tengok!

1. senandung hari raya - dayangku intan

tak tahulah kenapa suka sangat dengar lagu ni...mungkin sebab muzik dia n suara penyanyi tu sendiri...kat bawah ni penyanyi dia : dayangku intan...(agak seksi ye...tak ada gambar latest...)



2. indahnya beraya di desa - azlina aziz

yang in pun sama...may be sebab lagu dia catchy dan sedap didengar...so, lagu ni juga tersenarai dalam lagu wajib dengar untuk nadia... =)



3. selamat berhari raya - rahimah rahim

another song yang catchy...muzik yang ringan dapat diterima semua golongan...bila dengar macam nak menari ikut rentak lagu...hehehe...



ini list nadia...semua catchy, semua perempuan, semua artis dulu-dulu...kalau diikutkan banyak lagi tapi ni kira top 3 lah...so, korang pulak macam mana???sharelah... =)

tu jelah~
bye! =)

9 comments:

  1. semangat nak raya nih...selamat berpuasa

    www.marinafazli.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. mestilah semangat... =)
    selamat berpuasa juga...

    ReplyDelete
  3. suka lagu yg m.nasir..satu hari di hari raya..hehe

    ReplyDelete
  4. lagu balik kampong!
    terasa bahang raya tuu bila dgr lagu nie lam bus nk blk kg dr kolej!
    :D

    ReplyDelete
  5. SL pun sula dengar lagu2 raya...terutama dr m.nasir , noraniza idris dan artis dulu2..mcm mat jais

    ReplyDelete
  6. semangat raya dah berkobar2 ke tu!! hehe.
    nnt arisha pun nak taruh lagu raya dlm blog, kasi blog tu lebih meriah!! hehhe.

    ReplyDelete
  7. wahh,da start pasang lagu raye.kemaen semangat die nak raya ha..hi3 ;P

    ReplyDelete
  8. aku suke 1 hari di hari raya-M.nasir dgn lagu anuar zain kecik..hihi =)

    ReplyDelete
  9. @syaz : lagu favourite ayah nadia!
    @scha : kalau kita jauh dengan family memang itu lagu yang sesuai!
    @farra : silakan...semangat nak raya ni... =)
    @aleen : lagu raya sepanjang tahun nadia pasang...hehehe...
    @saina : best jugak lagu tu kan... =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...