Friday, August 26, 2011

dapat kad raya~yeayyy!!!

.
assalamualikum...
hi korang!
entry ni untuk say thanks kat zuneta sebab sudi bagi kad raya untuk nadia...may be this is the first and last kad raya yang nadia dapat untuk tahun ni...kesian kan...huhuhu...zaman tunggu posmen hantar kad raya masa bulan ramadhan dah lama habis...sekarang hanya tunggu abang poslaju hantar parcel dari online shop je...hehehe...

zuneta ada buat entry siapa nak kad raya daripada dia, just email details, khas untuk follower dia saja...nadia pun apa lagi, email jela kan...

ni kad raya yang zu bagi...



comel kan...handmade okay! thanks zu~ =)
zu ni ada blog khas untuk handmade product dia...so, silalah cuci mata tengok benda-benda comel tak hingat di zmal-handmadecard.blogspot.com...yang ini pulak personal blog dia...zuneta-love-corner.blogspot.com...

again, thank you so much zuneta! i'm really appreciate it~ =)

tu jelah~
bye! =)

8 comments:

  1. Do he made music card "raya" to? :D

    ReplyDelete
  2. @j b r : i'm not sure, but you can visit her blog... =)

    ReplyDelete
  3. okay. but i had already buy, maybe next year I will visit his blog. :)

    ReplyDelete
  4. sweetnye kad raya tu.. hehe..
    selamat hari raya nadia.. :D

    ReplyDelete
  5. @ sara zainol : sweet kan...
    selamat hari raya jugak... =)

    ReplyDelete
  6. blogwalking , jalan jalan , singgah singgah n bace entry kart sini . .
    erm ,
    jom terjah blog kami . .
    ade new entry taw . .
    cdey )':

    ReplyDelete
  7. Hi, Assalamualaikum. Macammana persiapan raya awak? Exited tak? Jom ke blog saya sekejap sebab saya ada sediakan 1 tutorial shawl yang mungkin best untuk awak gayakan nanti. Eceh.. hihi >>

    http://imedianna.blogspot.com/2011/08/tutorial-untuk-gegurl-di-hari-raya.html

    #sudi follow blog kalau suka

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...