Thursday, August 18, 2011

berganjak ke angka 3 pulak!

.
assalamualaikum...
hi korang!
entry ni berkaitan dengan followers nadia yang ke 399... alhamdulillah...pertambahan follower bergerak konsisten...sama jangka masa semasa 199 nak ke 299 dulu...ini pun dengan bantuan GA yang nadia organised tu...siapa follower ke 399 tu???

ini dia...



lorr~ comel kan...follower nadia semua comel-comel...yang ke 299 dulu pun comel...serius! okay, nama follower nadia ni ShaElyana, dari Kota Kinabalu, Sabah dan NOT AVAILABLE...huhuhu... nadia rasa blog Sha ni khas untuk giveaway dan contest je dan dia juga salah seorang contestant untuk giveaway yang nadia organised tu...senang-senang singgahlah blog Sha okay!

tu jelah~
bye! =)

2 comments:

  1. follower btuah ka ni??hahahah~ tq..wat view ttg sha :)
    nda la cumil cm nadia pon :)

    ReplyDelete
  2. @sharina : yela...bertuahlah...hehehe
    comel lar... =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...