Tuesday, August 2, 2011

awak yang comel... =)

.
assalamualaikum...
entry ni dibuat khas untuk follower nadia yang ke 299...alhamdulillah, kalau dari 99 nak ke 199, nadia ambil masa hampir sebulan setengah...tapi dari 199 nak ke 299 ambil masa lebih kurang setengah bulan...satu peningkatan yang baiklah bagi nadia...bukan mengejar follower tapi tanpa follower siapalah nak baca blog nadia ni kan...hehehe...and the best part is nadia pun follower ke 299 dia...seronok pulak bila tersama...hihihi...


ok, mari berkenalan...
nama orang yang bertuah ni ialah NURUL ASHIKIN...blog dia comel gila, simple and nice...keler pink lagi tu...majoriti blog perempuan memang warna pink kan...tak banyak info yang nadia dapat sebab sangat misteri ye ini gadis...profile dia just tulis dia suka tidur...tu je...hahaha...kat bawah ni banner comel dia...


rasanya ekin ni student/ex-student UiTM...peminat tegar drama korea, peminat Lee Min Ho dan hari tu dia pergi football match Malaysia-Singa pura-pura dengan boyfie dia...

tu jelah yang nadia tahu...apa kata korang TERJAH je blog comel dia...

http://ceryte2kuh.blogspot.com

kepada ekin, thanks jadi follower nadia...

ok, tu jelah...
bye~ =)

4 comments:

  1. Nadiaaa, awak pun follower yang ke-299 kite jugakk. Blog kita tak menarik pun, and tak banyak info. Apa2 pun thankssss. Terharu pulaks :')

    ReplyDelete
  2. ekin : tu lar, nadia pun baru perasan tadi...sama2 299 kan...hehehe...banyak info tentang drama korea walaupun nadia tak minat drama korea...hehehe...you are welcome!

    ReplyDelete
  3. waaa..laju..laju..sok leh bit den pulak..ekek

    ReplyDelete
  4. apek : tak mampulah nak bit blog riban2 follower...hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...