Saturday, July 16, 2011

takziah...

assalamualaikum...


entry ni just nak ucapkan takziah kepada keluarga junior i Allahyarham FIRDAUS SAIDIN di Interior Architecture Department, UiTM Seri Iskandar, Perak...allahyarham merupakan batch 54 (Bulan Studio)...apa yang i tahu, allahyarham meninggal dunia sebab accident...dan dah keluar berita dekat tv3 tadi...



kebetulan batch i pun ada nama FIRDAUS SAIDIN...so, tadi bila baca status kawan i kat FB, jantung i macam stop 30 second...rupanya kebetulan nama diorang sama...tiba-tiba seram pulak bila dengar berita-berita macam ni...bila pulak giliran kita kan...

sama-samalah sedekah Al-Fatihah untuk Allahyarham Firdaus Saidin...

5 comments:

  1. arwah kawan sy dr sekolah menengah lagi..
    sangat terkejut tahu pasal dia meninggal

    ReplyDelete
  2. blogwalking . .
    baca entry . .
    and ,
    tinggalkan jejak . .
    sori lame x jenjalan sini . .
    jom jom ke blog kami . .
    ada entry baru :)

    ReplyDelete
  3. anis : yeke???kitorang ni lagilah...dah lah ada 2 orang FIRDAUS SAIDIN...semua orang pergi serbu FIRDAUS SAIDIN batch kitorang tu...

    mr pot n mr lat : ok, thank you.... =)

    ReplyDelete
  4. syra, nk tgk mcm ne orgnya. kot2 pnah npk kt uitm. ada pic dia yang clear x?

    ReplyDelete
  5. tak ada...ni pun ambik kat fb dia...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...