Monday, July 11, 2011

sekali lagi...

hi korang!!!
first of all, nak bagitahu korang entry ni bukan review filem sekali lagi tu tau...ini antara i dengan . . . hehehe...weekend lepas, mr.bf datang melawat i kat muar...suka gila okay! kitorang dah lama tak jumpa...dua bulan kot...pada i,lama lah tu...sebenarnya perjumpaan kali ini very sekali lagi pada kitorang lah...tak dapat nak cerita lagi detail dengan korang...rahsia kerajaan!

mr.bf sampai pagi sabtu tepat pukul 8 pagi...sepatutnya dia sampai jumaat malam tapi disebabkan perhimpunan bersih tu telah mengkucar-kacirkan jadual perjalanan bas dan menyesakkan jalan raya walaupun bukan pada musim perayaan dan secara tak langsung program kitorang pun terpaksa diubah...(power tak ayat i...hehehe)

DAY 1 : 09/07/2011

i ambil dia kat bustand muar,then bagi dia rehat sekejap...lepas tu,i ajak dia teman i pergi pasar,beli ikan,ayam,sayur...hehehe...datang jauh-jauh kena pergi pasar...nenek i yang suruh...lepas tu kitorang pergi melaka,tengok movie... "tolong! awek aku pontianak"...cerita dia boleh lah tapi mr.bf tak suka cerita macam tu,dia suka tengok action movie tapi berjaya dipaksa oleh i..hehehe...then, kitorang pergi jalan-jalan area dataran pahlawan...then,malam tu kitorang lepak kat dataran tanjung emas,muar...here's some pics!





DAY 2 : 10/07/2011

pagi tu kitorang pergi breakfast dengan my mum and adik2 i...then, mr.bf nak balik dah...cepat gila kan...rindu mak lah tu...huhuhu...i pujuk2 pun still nak balik jugak...maka berlakulah drama sebabak...then, kitorang pergi cari tiket kat bustand muar,tak ada...so, pergi melaka pulak...ada tiket tapi pukul 8 malam...lega sikit...ada masa nak jalan-jalan lagi...hehehe...so,inilah hasilnya...







i sampai melaka around 2.00 pm...so,sementara tunggu pukul 8 tu,jalan-jalan lah dulu kan...konon macam tourist je..huhuhu...kalau tak kerana mr.bf datang,tak ada pulak i rajin nak jalan-jalan ala-ala tourist kat sini...tapi best! sebab banyak tempat cantik...dan penat juga...lepas mr.bf naik bas, i drive balik lepas tu terus pengsan...hehehe...

i have a great weekend with my lover and kerinduan i yang melampau tu dah pun terubat...dan yang paling penting, problem kitorang kira settle lah...hehehe...
~mission complete~

ok,tu je...
bye!

5 comments:

  1. kamoo ditag, if sudi join la ye...


    http://nananadya.blogspot.com/2011/07/nak-hadiah-dari-syahridzeah.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...